12, 13, 14, Loma

Pahoittelen alkuviikon hiljaisuutta blogin puolella. Ehdin nyt ensimmäisen kerran tällä viikolla kunnolla istuutua alas koneen ääreen. Sain jo kuvatkin koneelle, mutta puolivälissä niiden läpikäyntiä iski niin kova uni, että varsinaisen asupostauksen teen vasta herättyäni.
En vain malttanut olla kirjoittamatta nytkin edes vähän, joten virheet menee nukkumatin piikkiin.

Otsikon numerot kertovat tämän viikon työtunnit. Tänään, tai siis keskiviikkona, oli se kaikkista pisin päivä. Menin töihin kahdeksaan ja tulin kotiin 22.30. Ei siis ihme jos uni painaa silmää.
Loma on nyt alkanut, mutta lähes kaikki on vielä tekemättä pitkien työpäivien takia. Yksi ihana asiakas huikkasikin tänään vielä ovelta: "Muista nyt ainakin pakata ajoissa."
Hän kyllä tietää, että mitä minä ja pakkaus tarkoittaa.

Voin kuitenkin luottaa siihen, että viimeistään lentokoneessa saan lomafiiliksestä kiinni täysillä. Rakastan lentämistä. Kun lentokoneen pyörät irtoavat kiitoradasta tunnen olevani elossa ja nautin täysillä siitä hetkestä.
Vaikka tähän hetkeen ei ole tunteina kuin n.50h, tuntuu ajatus tavallaan vielä kaukaiselta. Pyykit on pesemättä, omat ripset huollattamatta ja mikä pahinta omat kynnet niin sormissa kuin varpaissakin geelaamatta.

Nyt siis nappaamaan kunnon unet ja sitten hyvällä energialla asioita hoitamaan.

Aurinkoista torstaita kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit