A FRESH START

Toisinaan on otettava pari askelta taaksepäin, jotta pystyy taas ottamaan sen yhden ja ratkaisevan askeleen eteenpäin. Tähän lauseeseen voisin aika lailla kiteyttää mun bloggaajana kulkemaani matkaa, matkaa joka on kestänyt jo yli kuusi vuotta.

Näihin vuosiin on mahtunut paljon tunteita ja muutoksia. Osa niistä on ollut sellaisia, että olen harkinnut koko blogini lopettamista. Otinkin kunnon aikalisän blogistani ja aktivoiduin enemmän Instagramin puolella. Tän vuoden alussa aloin haaveilemaan taas bloginkin päivittämisestä, aikalisä oli tehnyt tehtävänsä, mutta tajusin myös, että jotain freshiä olisi tapahduttava, että saisin inspikseni takaisin.

Olinkin jo käynyt keskusteluja yhden toisen portaalin kanssa, mutta mietin että olisiko se kuitenkaan se mun tyylinen paikka. Kun Nouw:lta otettiin muhun yhteyttä, niin tajusin, että jos haluan vielä antaa mahdollisuuden myös blogilleni, niin tää olisi se mun paikka. Vaikka päätös tänne muutosta syntyi suhteellisen äkkiä, niin tovi tässä muutossa on kuitenkin vierähtänyt kaikkien muuttuvien tekijöiden vuoksi. Ulkoasu kaipaa vielä pientä säätöä ja piilottelen vanhoja postauksia sitä mukaa kun vaan ehdin.

Moni ehkä miettii, että miksi haluan niitä piilottaa. Syy on yksinkertainen: A FRESH START, kuten otsikossakin lukee. Jätin blogini vanhan nimenkin pois, koska haluan olla ihan vaan mä. Siksi blogi kantaa enää vaan mun nimeä. Tuntuu, että pelkästään tää päätös loi mulle sen inspiksen, jota olen jo parin vuoden ajan etsinyt. En jaksa enää lokeroitua mihinkään tiettyy kategoriaan, vaikka kyllähän muodista ja kauneudesta täällä tullaan höpöttelemään edelleen. Mutta haluaisin myös uskaltaa kirjoittaa enemmän niistä asioista, jotka mua jotenkin koskettaa.

Olen rakastanut Instagramin teossa juurikin sitä visuaalisuutta, jonka se tarjoaa, mutta mielestäni blogi tarjoaa mahdollisuuden niin paljon enempään, koska täällä fiilikset voi paremmin pukea myös sanoiksi niiden kuvien lisäksi.

En lähde lupailemaan mitään superaktiivista postaustahtia, koska aikoinaan just se tappoi mun kaiken inspiksen. Sen sijaan lupaan, että tän uuden alun myötä teen blogiani oikeasti rakkaudella.

Eli hello kaikki uudet ja vanhat lukijat! Ihanaa olla taas takaisin bloginkin parissa. <3

Ja hei, koska blogin nimi vaihtui, niin mun oli ehdottomasti saatava myös uusi banneri. Mitäs tykkäätte siitä? Bannerin on tälläkin kertaa tehnyt ihana Mari ja ilman Julian apua tämäkään blogi ei olisi auennut ikinä. Kiitos tytöt, olette korvaamattomia! <3

XX Reetta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ihanaista
Ihanaista,
Hei mahtavaa, että selviydyit tänne!! 😁
nouw.com/ihanaista
ReettaEkstrom
ReettaEkstrom,
No niinpä!😍 Nyt on kyllä hyvä fiilis.😊👌🏻
nouw.com/reettaekstrom
Mari,
Jee kivalta näyttää täällä!! 😊
www.marihblog.com
ReettaEkstrom
ReettaEkstrom,
Ihana kuulla, kiitos Mari!❤️
nouw.com/reettaekstrom
Teljänneito Jessica,
onnea uuteen alkuun ihana! 😟
www.teljanneito.com
ReettaEkstrom
ReettaEkstrom,
Kiitos kovasti Jessica!❤️
nouw.com/reettaekstrom
ESSIESOPHIE
ESSIESOPHIE,
TERVETULOA 😍🙌🏼🙌🏼 Täällä on hyvä olla 💕
nouw.com/essiesophie
ReettaEkstrom
ReettaEkstrom,
Ihana Essi!❤️ Kiitos kovasti!😘😘
nouw.com/reettaekstrom
Pinja,
Jes, ihanaa saada sut taas takaisin blogimaailmaan 😍 Ja hyvältä näyttää, banneri on ihan super!!
www.pinjakk.com
ReettaEkstrom
ReettaEkstrom,
Miten ihanasti sanottu, kiitos kovasti Pinja!😍❤️
nouw.com/reettaekstrom
Anna-Maria K,
Vau täällä näyttää hienolta! Hyvä uusi startti ❤️ Halauksia muru!
www.anna-mariak.com/