Acne Canada Scarf, finally mine

Jo viime syksynä kuolasin sitä lehdistä - Acnen täydellistä jättihuivia. Juttelin huivista ystävälleni, joka heti tiesi minun puhuvan Acnen Canada huivista. Siitä asti haaveilimme siitä yhdessä ja nyt voin hymyssä suin sanoa, että jes, meillä molemmilla on se. <3


Mikään ihan helppo tehtävä ei huivin hankinta ollutkaan. Halusimme molemmat juuri tuon harmaan ja olinkin luvannut ystävälleni, että kun huivi osuu kohdalle ostan sen myös hänelle. Huivin hinta on n.10€ kalliimpi nettikaupoissa niin siksi se kannattaa ostaa liikkeestä suoraan.
Yritin bongailla huivia heinäkuussa ja elokuussa Acnen liikkeestä Tukholmassa, mutta näin vain Canadan isosiskoa, Alaskaa, eikä sitäkään ollut harmaana.


Seuraava etappi Tukholmasta tulon jälkeen oli Helsinki. Kun Tomi suuntasi katsomaan jalkapalloa aloitin huivin metsästyksen ihan tosissani. Stockalla oli vain yksi Alaska jäljellä, Gaudeteen en ehtinyt aukiolojen takia. Sitten suuntasin Kluuvin lähellä olevaan Beamhilliin, jonne yhden lemppariliikkeeni, Putiikki Rannalla, myyjä ystävällisesti neuvoi tien. Siellä oli vaikka minkä väristä Canadaa tarjolla, paitsi harmaata. Kysyin myyjältä harmaasta ja hän ei edes tiennyt sitä olevan sen värisenä. Mietin jo paniikissa, että apua jos sitä ei tänä vuonna enää olekaan harmaana ollenkaan tarjolla.
Myyjä soitti heidän toiseen liikkeeseen, Beamiin ja huivin olemassaolo varmistui, sieltä löytyi. Huivi laitettiin syrjään ja lähdin kipittämään kohti Beamiä. Fiilistelin jo mielessäni miten harmaa huivi sopisi täydellisesti kirkkaan keltaisen takkini kanssa. Tietysti eksyin matkalla ja kun viimein löysin oikean oven oli enemmän kuin odotettavaa, että harmaita huiveja oli vain yksi jäjellä.
Nappasin sen matkaan mukaan ja jätin yhteystietoni Beamille uusien tulokkaiden toivossa.


Päätin, että ystäväni saa sen huivin, koska olisin itse tulossa Helsinkiin uudestaan jo reilun viikon päästä ja Beamin myyjä lupasi soitella kun ovat uutta tilausta tehneet. Viikko vierähti ja paniikki alkoi nousta pintaan kun soittoa ei kuulunutkaan. Koska en Gaudetessa viimeeksi ehtinyt käymään lainkaan päätin soittaa sinne ja tiedustella huivia. Heiltä löytyi huivi harmaana ja lupasivat varata sen minulle keskiviikkoon asti kun lauantaina soitin. Ihan loistavaa palvelua, kiitos siitä! <3
Nimittäin maanantaina Gaudete infosi asiakkaitaan sähköpostilla - Acnen harmaat Canada huivit oli myyty loppuun.

Kun keskiviikkona saavuin Helsinkiin suuntasin suoraan Gaudeteen ja voi sitä riemun määrää kun viimein sain huivin hyppysiini. Heräteostoksesta ei vaan ikinä voi saada samanlaista fiilistä. Uskomattomin juttu oli se, että kun astuin Gaudeten ovesta ulos kännykkäni soi. Soitto tuli Beamistä ja he kertoivat liikkeeseen juuri saapuneen harmaita huiveja. Kiittelin myös heitä hyvästä palvelusta ja kerroin juuri astuneeni ulos Gaudetesta huivin kanssa. Naureskelimme molemmat tälle yhteensattumalle.
Puhelu tuli siis keskiviikkona, eli jos joku on ehdottomasti harmaata Canadaa vailla suosittelen piipahtamaan Helsingin Beamillä.   


Vaikka kuvissa vallitseekin ihana kesä, niin huivin turvin voin todeta - syksy ja viima, olen valmis!

Muistakaahan käydä osallistumassa ihanaan Glo Mineralsin meikkisetin arvontaan: http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/2013/08/glo-minerals-laatu-ja-tyylikkyys.html

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Heidi,
Toi huivi on aivan ihana! <3
www.blogger.com/profile/115634163182843493
Reetta Ekström,
Olen niin samaa mieltä, kiitos! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159