ACO ja muut kesän asusteet

Kesä antaa vielä odotuttaa itseään, mutta vahvasti plussan puolella sää kuitenkin on jo pidemmän aikaa ollut. Kesä on ehdottomasti asusteiden aikaa, koska ei tarvitse kääriytyä kaiken peittäviin toppatakkeihin. Kesän asusteeksi kannattaa myös laskea kosteusvoide, sillä paljaat sääret ja unohtunut kosteusvoide ei ole mikään kesäisin yhdistelmä. Itse rakastan ruskettunutta ihoa. Tasaisesta rusketuksesta on turha edes haaveilla, jos ihoa ei ole muistanut kosteuttaa. Kesällä vaihdan myös kevyempiin tuoksuihin ja jos kosteusvoiteessa on mukana tuoksu niin saattaa se yksinäänkin riittää. ACO Limited Edition raparperin & vadelman tuoksuiset suihkukeeli ja vartalovoide ovatkin oiva kesän asuste.

Kyselin teiltä edellisessä ACO postauksessani kesän parasta asustetta. Vastausten joukosta nousi ehdottomaksi ykköseksi aurinkolasit, eikä mikään ihme, onhan se nyt mahtavaa kun voi heittää arskat nenälle ja paistatella päivää. Kesäsateen yllättäessä aurinkolasit toimivat myös kätevästi silmämeikin pelastajana. Olen tätä kikkaa käyttänyt monesti jos sateenvarjoa ei ole ollut matkassa mukana. Myös pyöräillessä aurinkolasit on ainakin itselleni välttämättömät - ajatus siitä, että joku örkki lentää silmääni on niin ällö.

 
Korut nousivat myös esiin vastausten joukosta. Itse käytän ehdottomasti koruja eniten juuri kesäisin, koska ei tarvitse käyttää hanskoja. Sormuket ja rannekorut on niin kesän juttu. Vielä jos ihoon on jo ehtinyt päivetystä tarttua niin aina parempi. Bongasin vastauksista myös hymyn ja siksi otin mukaan kesän asusteisiin myös huulikiillon. Arskat, huulikiilto ja hymy, siinä onkin kesäinen look aika valmis. Jos haluaa asusteilla leikkiä vielä vähän lisää niin isot korvakorut tuovat kivasti fiilistä pelkistettyyn kokonaisuuteen. Mä olen kyllä jotenkin ihan unohtanut korvakorujen olemassaolon, tämä asia on korjattava.


Kun sääret ja jalat on rasvattu on aika kaivaa sandaalit esiin. Sandaalit on kesässä niin parasta. Inhoan sukkia - ne tukehduttavat varpaat. Sandaaleissa varpaat saavat vilkkua. Koko viime kesän lakkasin varpaankynteni valkoisiksi ja sama meininki tuntuu jatkuvan edelleen. Tykkään käyttää kesällä vaaleita ja hempeitä värejä. Ne värit sopivat niin kauniisti päivettynyttä ihoa vasten - saa nyt nähdä koska sitä päivettynyttä ihoa tarkenisi metsästää.

Tämän kesän yksi tärkein asuste on kukkaseppele. Viimeistään juhannuksena aion asettaa seppeleen omaankin päähäni. Juhannus on minusta ihana juhla ja siihen liittyy paljon muistoja. Kerroinkin aiemmassa ACO postauksessani, että aion pakata mukaani maalle nämä Acon tuotteet ja jos joku haluaa toteuttaa tämän saman suunnitelman niin sadanprosentin varmuudella voin sanoa, että näitä tuotteita löytyy apteekista nyt. Näin meinaan omin silmin niitä tällä viikolla apteekin hyllyllä kun olin etsimässä rakkolaastaria, kesäinen asuste muuten sekin kun uudet kesäkengät pääsevät yllättämään epämukavuudellaan.

  
Oletteko te jo joitain kesän asusteita saaneet otettua käyttöön? Itse olen muutaman kerran tarkentunut lähtemään kotoa sandaaleilla ja aurinkolasit ovat olleet kovassa käytössä jo kauan.
Kiitos kaikille teille, jotka kävitte kertomassa kesän parhaan asusteenne ja kuten lupasin, niin kaksi vastanneista voitti nämä ihanat ACOn kesältä tuoksuvat suihkusaippuan ja vartalovoiteen itselleen. Onnea Kikke ja Emilia, olen laittanut teille sähköpostia. 
Ihanaa kesän odotusta kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit