ALMOST SPRING OUTFIT

Ensin jo mietin, että tästä tulee mun kevään eka asukuvapostaus, mutta sitten kuitenkin heitin tohon otsikkoon tuon sanan, almost, koska en ihan koko kuvien oton aikaa tarkentunut ilman päällystakkia + lämmintä villahuivia. Nyt olen jo siirtynyt vuorettomiin villakangastakkeihin ja ehkä kohta jo uskaltaudun vieläkin keväisemmän takin kanssa liikkeelle. Lämmin huivi auttaa kummasti tarkenemaan ohuemmallakin takilla, mutta sitä riskiä en haluat ottaa, että tulisin taas kipeäksi ja vieläpä liian ohuen takin takia.

Mua harvemmin näkee farkuissa, ainakaan ehjissä sellaisissa ja siksi tämä asu näyttää omaan silmääni jotenkin oudolle. Tykkään kuitenkin tästä kuvien värimaailmasta ja kokonaisuudesta, mutta silti ajattelen, että ehkä asu olisi sittenkin ollut kivempi mustilla housuilla tai sitten vähän vaaleammilla ja rikotuilla farkuilla - minkä sitä itselleen mahtaa.

Ehkä tämä farkku ongelma on pelkästään mua häiritsevä juttu. Tai mitä olette farkuista/asusta mieltä? 

Kuvissa näkyvä pitsitoppi on yksi mun tän hetken lempparivaatteista. Sen kanssa on niin helppo olla ja tuntuu, että se sopii yhteen lähes kaiken kanssa.

Olipa ihanaa käynnistää viikko asukuvilla täällä blogin puolella. Maanantaini on oikeasti käynnistynyt sellaisilla jumitusvaatteilla, että pakko kohta piilottaa hankkimani farkkupaita, koska haluaisin hengata se päällä 24/7.

Tällaista tänne. Entä mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Ja hei, tänään laitan illemmalla meiliä kaikille synttäriarvontojen voittajille, joten olkaahan kuulolla. ♥

Kuvat: Anna-Maria / SECRET WARDROBE
Sunnies, ALDO
Lips, MAC
Blazer-style coat, s.Oliver Denim (collaboration)
Satin Top, s.Oliver Denim (collaboration)
Jeans, Cubus
Shoes, Skopunkten

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mari,
Ihana asu!! 😊
marihblog.com
Reetta Ekström,
[…] kuulumaton asu on tämä. Koska tykkäsin näistä kuvista niin paljon, niin halusin nostaa tämän asun vielä mukaan […]
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/2016/05/all-