Anna Dello Russo at H&M pisti tänään hymyilyttämään

Anna Dello Russon H&M:lle suunnittelemasta mallistosta kirjoitin postausta viimeeksi silloin, kun tieto tästä asustemallistosta oli julkistettu.
Olen seurannut mielenkiinnolla, että mitä mallisto tulee sisältämään ja heti kun päivämäärä malliston kauppoihin saapumiselle julkaistiin raksitin sen kalenteriin vapaapäiväksi. 

En kuitenkaan tullut tehneeksi hehkutus postausta malliston valikoimasta, koska olin jo luovuttanut, että en tulisin saamaan mallistosta yhtään lemppari juttuani. Syynä tähän oli se, että mallisto tuli Suomessa vain yhteen liikkeeseen: Helsinkiin.
Kaikki näitä yhteistyömallistoja seuranneet tietävät sen, että Helsingissä ihmiset jonottavat mallistoja ja tuotteet loppuvat nopeasti.
Siksi en halunnut ottaa sitä riskiä, että matkustan Helsinkiin turhaan.
Viimeiseksi vaihtoehdoksi jäikin H&M.com. Sen varaan en laskenut mitään, koska koskaan en ole edes sivuille päässyt ennen iltaa kun mallistoja on julkaistu. Siinä kohtaa kaikki on tietenkin jo ollut varustettuna tekstillä: loppuunmyyty.

Mutta tänään taktiikkani toimi ja sain napattua mallistosta ostoskoriini useita lemppareita.
Mallisto julkaistiin h&m.comissa klo.11.00.
Nyt sitten odottelen täpinöissä, että ne ensi viikolla saapuisivat postiin. Vasta kun näen malliston jutut livenä teen päätöksen, että mitkä muutamat jutut olisivat ne ihanimmat. Valintaan varmasti vaikuttaa myös se, että millaisiin rasioihin ne on pakattu.
Pienet asiat tekevät onnelliseksi ja tänään hymyn sai huulille Anna Dello Russon mallisto ja ensimmäinen onnistumineni ikinä. En kyllä tajua, että miten juuri tällä kertaa onnistuin, koska viestittelin samaan aikaan ystäväni kanssa ja hän ei päässyt sivuille ollenkaan. Ehkä asiaa auttoi se, että jätin sivun auki koneelle jo eilen illalla?
En tiedä, mutta ainakin olen happy ja edes harmaista harmain päivä ei ole pystynyt mieltä vetämään synkeäksi.

Tässä vähän netistä bongaamiani fiilistelykuvia mallistosta.
Mutta vielä en paljasta, että mitä itse siitä valitsin.


Olitko itse liikkeessä paikan päällä, millainen fiilis siellä oli?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Oi mä haluan ton matkalaukun! t-Dii
Reetta Ekström,
Se oli minullakin mielessä, mutta myytiin loppuun alle kymmenessä minuutissa! 😟
www.blogger.com/profile/174198754531559159