Arjen luksusta

Loma vierähti kuin siivillä, enkä koneeseen päin oikeastaan edes kerennyt katsomaan - vaikka toisin olinkin suunnitellut. Pääasia kuitenkin on, että jokaisesta päivästä tuli nautittua.
Tänään starttasi arki, eikä siihen paluu tuntunut mitenkään ahdistavalta. Takana oli kuitenkin Tukholmaa, stadia ja ystäviä eilen meillä juhlimassa synttäreitäni sekä tsekkaamassa BB:n startin.

Tarkkasilmäiset ovat saattaneet huomatakin ikäni vaihtuneen kuvauksessani. Nimittäin pari viikkoa sitten tuli mittariin semisti pyöreä 25!
Eilisten kemuttelujen jälkeen ei uni meinannut tulla silmään millään, jotenkin ei vaan malttanut mennä nukkumaan. Aamulla ei sitten niin naurattanutkaan kun silmät eivät meinanneet aueta lainkaan ja töitä oli edessä reilu 10h.
Arjen luksusta - fiilikseen kuitenkin pääsin kun ensimmäisen asiakkaan jälkeen lukitsin liikkeen ovet ja vedin verhot ikkunan eteen. Riisuin bootsit, tosiaan tänään laitoin sukat jalkaan ensimmäisen kerrän viime kuukausien aikana ja pukeuduin umpinaisiin kenkiin, nappasin peiton päälle ja nukahdin melkein jo kiivetessäni ripsipedille. Ehdin todeta syksyn tulleen, koska nilkoissa tuntui vetävän ja peittoon oli kääriydyttävä kunnolla.

Millaiset jutut ovat teille sitä arjen luksusta?

Juhlimme tosiaan tyttöjen kanssa jälkikäteen synttäreitäni herkutellen ja skoolaillen. Katsoimme kaikki BB:n lähetykset, sekä 24/7:kaa höpinöiden lomassa. Ilta oli todella onnistunut! <3
En muista olenko tästä maininnut aikaisemmin, mutta olen todella suuri BB-fani! 24/7 on kuulunut kaapelikortin valikoimiin viimeiset neljä vuotta.
Hain tänä vuonna bb-bloggaajaksikin, mutta ei sieltä koskaan mitään kuulunut.
Kirjoittelen bb:stä vielä lisää omassa postauksessaan kun pääsen paremmin sisälle tämän kauden menoon!

Nyt hetkeksi eiliseen muutaman kuvan verran:Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
kiitos vielä niin kivasta illasta:) tarjoilut oli kyllä huikeat!! t.maija
Riikka,
En ole varmaan ikinä nähnyt yhtä söpöjä mokkapaloja 😃
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Reetta Ekström,
Kiitos itsellesi, oli niin mukavaa! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Diina-Maria,
Näyttääpä ihanalta, harmi etten saanut olla mukana 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Kurjaa et sun reissu oli just samaan aikaan 😟
www.blogger.com/profile/174198754531559159