Arjesta Juhlaan -messut Salossa 27.10

Olin edellis viikonloppuna I Love Me -messuilla töissä. Vietin kaksi vilkasta päivää Glo Mineralsin osastolla ja palautin messufiilistä mieleeni. Siitä on kaksi vuotta aikaa kun olen viimeksi ollut messuilla töissä - silloin olin siellä oman liikkeeni, Cecilin, kanssa.
Tänä vuonna Saloon saatiin uusi messukonsepti: Arjesta Juhlaan -teemalla.
Innostuin teeman sopivuudesta oman liikkeeni valikoimaan ja lähestyvään pikkujoulu kauteen. Eikä jouluakaan sovi unohtaa, jouluaattoon on enää kaksi kuukautta ja yksi päivä.
Ystävälläni on myös kauneusalan liike ja niinpä päätimme kasata uudelleen kaksi vuotta sitten luodun messutiimimme. On paljon mukavampi lähteä rakentamaan osastoa jonkun kanssa, yksin en varmaan siihen touhuun edes lähtisi.


Nyt olenkin jo ihan innoissani tulevista messuista ja tänään suuntamme Ikeaan tekemään viimeisiä hankintoja messujen suhteen.
Lauantaina on ohjelmassa osastomme rakentaminen ja sunnuntaina 27.10 ovat messut avoinna klo.11.-17.00 Salon Lukiolla.
Messuilla esiintyy Johanna Kurkela. Tykkään itse kovasti Johanna Kurkelan äänestä ja useimmista kappaleistakin, mukava päästä kuulemaan häntä livenä.


Olen syksyn myötä uudistanut Cecilin tuotevalikoimaa. On kiva saada ihan uusia tuotteita messuille mukaan. Olen pariinkin otteeseen kirjoittanut blogissani Suomeen rantautuneesta Glo Mineralsista ja miten se sarja on muuttanyt täysin käsitykseni mineraalimeikeistä. Nyt voin hymyillen kertoa, että olen saanut tätä sarjaa liikkeeni valikoimiin. Messuilla on tarjolla sarjasta tyylikkäitä meikkisettejä. Sekä jo nyt liikkeen valikoimista löytyviä lip plumpereita, joka pelastaa sen huonoimmankin huulimeikki päivän.


Toisena syksyn uutustuotteena on Ceciliin tullut ihanissa väreissä hehkuvia Srargazerin mattahuulipunia. Sarjan ehdottomasti tunnetuin tuote on laadukkaat kynsilakat ja niitä aion myös ottaa messuille mukaan.
Cecilin valikoimissa on edelleen superlaadukkaat Keunen hiustenhoitotuotteet. Keunesta otan mukaan täsmätuotteita pakkasta vastaan ja juhlakautta ajatellen on luvassa mukava tarjouskin.


Vaikka liikkeni onkin pieni, haluan pitää siellä kattavan valikoiman erilaisia tuotteita. Vaihtelevuus virkistää ja siksi pidänkin aina silmät avoinna uusille jutuille.
Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että Cecilin pääartikkeli on sen tarjoamat palvelut. Niihin kuuluvat Bio Sculpturen geelikynnet ja Perfect Silk Lashesin ripsipidennykset.
Koska messujen idea on tarjoukset niin voin jo nyt paljastaa, että osastoltamme löytyy huikean hyvä tarjous ripsien ensilaitosta.


Jos sinulla on mielessä jotain kysymyksiä ripsistä tai kynsistä niin tule ihmeessä kysymään, messut ovat juuri sitä varten. :)
Ja tottakai kysymyksiä saa jättää myös tämän postauksen kommentti osioon.

Toivottavasti saadan messuista yhdessä mukava tapahtuma ja arjen keskelle edes hetkeksi juhlan tuntua. Sitä me jokainen varmasti kaipaamme - ainakin näin pimenevän syksyn keskellä.

Pistäkäähän kalenteriin ylös sunnuntai 27.10 klo.11.-17.00 Arjesta Juhlaan -messut Salon Lukiolla.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Diina-Maria,
Tsemppiä kovasti messuihin, oot niin paljon hehkuttanut tota glo mineralssia, et luulenpa et täytyy sun kautta tilata testiin 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti! <3
Heh, suosittelen kyllä lämpimästi! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159