Armya, blingiä & I Love Me -messut

Maanantain piristykseksi hurautin töiden jälkeen Turkuun moikkaamaan soulmatea. Siinä jutellessamme tajusin, että I Love Me -messut ovat jo ensi viikolla. Olin jotenkin ajatellut, että siihen on vielä kaksi viikkoa, joten nyt tuli kiire. Sain nimittäin I Love Me -messujen lippuja teille arvottavaksi ja pakkohan ne on ehtiä arpoa ja vielä postittamaankin onnekkaille. Tästä johtuen on tämän ja ensi viikon alun aikana tulossa blogiini sekä blogin facebook sivuille useampi arvonta.
Toivottavasti jaksatte innostua osallistumisesta, vaikka niitä nyt suhteellisen tiiviillä tahdilla tuleekin.

Mikä parasta - blogin puolella olevat arvonnat, eivä ole pelkästään lippu arvontoja.
Olen jo aiemmissa postauksissa kertonut miten tämän syksyn yksi trendiväreistä, murrettu vihreä, on saanut minut totaalisesti pauloihinsa. Kun pohdin, että millaiset kynnet tekisin Fashin Army meetingiin oli vastaus selkeä - army green. Tuunasin molemmista käsistä peukalot ja nimettömät kynsistrasseilla. Rakastan lopputulosta todella paljon, mutta kynsiä tehdessäni mietin mielessäni, että kuka käski asetella pieniä kynsistrasseja yksitellen kynsiini.
Oli käskyn antaja kuka vain, olen suunnitellut saman tyylistä koristelua seuraaviinkin kynsiini.

Mitäs tykkäätte kynsien väristä? 
Mun oli ihan pakko hankkia tuosta geelistä myös kynsilakka ja lakata varpaankynnet sillä ennen Köpistä. Pakko kyllä antaa täydet kymmenen pistettä noille Bio Sculpturen kynsilakoille - niiden pysyvyys yllättää itseni kerta toisena jälkeen. Lakkasin varpaat syyskuun alussa ja edelleen jokaisessa kynnessä on lakat täydellisesti paikallaan.  

I Love Me -messut ovat olleet yksi lemppari tapahtumani jo usean vuoden ajan. Messut tarkoittavat päivää irti arjesta, luvan kanssa höpöttelyä tyttöjen jutuista, nautiskelua lasillisesta tai kahdesta shampanja baarissa... Listaa voisi jatkaa loputtomiin, niin täydellinen kokonaisuus nämä messut ovat. Koska olen himo jouluihminen on myös pakko mainita, että olen joka vuosi tehnyt messuilta loistavia joululahja hankintoja.
Monet saattavat muistaa messut paremmin nimellä Muoti & Kauneus tai Kauneus & Terveys -messut. Viime vuonna messuje nimi oli ensimmäisen kerran tuo I Love Me ja mielestäni se nimi kyllä sopii tälle tapahtuma todella hyvin.


Olenkin enemmän kuin innoissani kun saan järjestää teille tämän messujen ja Bio Sculpturen kanssa yhteistyönä toteutetun arvonnan. Arvonnan voittaja saa siis tuon ihanan Bio Sculpturen army vihreän kynsilakan sekä 2kpl lippuja I Love Me -messuille.  Arvonta käynnistyy NYT ja päättyy perjantaina 4.10 klo.20.00 Kommentoimalla tätä postausta olet mukana arvonnassa. Sana on vapaa, mutta pelkkä sähköpostiosoitteenkin kirjoittaminen riittää. Älä ainakaan unohda sitä laittaa, koska muuten minun on mahdoton tavoittaa sinua onnettaren suosiessa. Liittymällä blogini lukijaksi olet mukana arvonnassa kahdella arvalla. Tämä koskee myös jo liittyneitä lukijoita, muistathan mainita sen kommentissasi.  Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan! <3   Messulipuista on tulossa tämän viikon aikana arvontaa myös blogin facebook sivuille. Jos et vielä tykkää sivuista, kannattaa asia korjata nyt niin saat tiedon arvonnasta ensimmäisenä. Pääset sivuille tästä. Se on muuten lokakuu nyt. Leppoisaa lokakuuta kaikille! <3  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Olisipa hieno tapa juhlistaa syysloman alkua!

hanna (at) sposti.net
Anonymous
,
Mukana arvonnassa 😊 emmi.laiho@luukku.com
Viivi,
Oispa ihana päästä käymään, siellä vissiin hääpukuja esillä! <3
pienempi@gmail.com
www.blogger.com/profile/018069853601641370
Mannu and Aino,
Mukaan arvontaan! Oispa mukava mennä käymään!
www.blogger.com/profile/116770590132881772
rosma,
ikinä en oo ollut noilla messuilla, mut aina miettinyt että oispa kiva mennä joskus! 😊 rooosaa_93@hotmail.com
www.blogger.com/profile/049767037087631042
DiaryOfShopaholic,
Oi messut kuulostaa ihanilta, en ole ennen päässyt moisilla käymäänkään 😊
Olen lukijasi joten osallistun kahdella arvalla.
marivihanto@msn.com
www.blogger.com/profile/029711078026568000
Nanna,
Osallistun kahdella arvalla 😊 Ois aivan sanoin kuvaamattoman ihanaa voittaa liput, en oo ikinä kyseisillä messuilla käynyt, mutta nyt hinku ois suuri koska olen itse juuri valmistunut kauneudenhoitoalalta, elämäntaparemontti menossa ja kaasonakin juhlin joulukuussa, joten varmasti tulisi saamaan paljon hyödyllisiä ja kiinnostavia ideoita messuilta 😊
johanna__90@suomi24.fi
www.blogger.com/profile/000803543532933609
Anonymous
,
Mukana arvonnassa ehdottomasti! rifis@saunalahti.fi
Anonymous
,
Kuulostaa mahtavalta, messissä ollaan 😉 Arpaonnea toivoen,
laura_jarvinen85@hotmail.com
Anonymous
,
Messissä! 😊 inna.haataja@gmail.com