AURINKO

Mikä ihana sunnuntai! Ei tarvinnut laittaa kelloa herättämään ja unta riittikin melkein kahteentoista. Herättyäni huomasin, että pitkästä aikaa paistaa aurinko, heti piristyi niin paljon. Nyt uuni hurisee mukavasti tossa takana ja kohta laitan sinne pakkasesta otettuja croisantteja. Voiko parempaa aurinkoaamun aamupalaa ollakaan.

Kun aurinko paistaa tulee minulle tähän aikaan vuodesta siitä aina ensimmäiseksi mieleen jäätelö ja auringonotto. Plokkasinkin arkistojen kätköistä ihania fiilistelykuvia tänne laitettavaksi. Ehkä ensi viikolla pääsee nauttimaan torilla ensimmäiset jäätelöannokset, jos ennusteet pitävät paikkansa! <3

Tähti korvan takana on matkamuisto Miami Beachiltä <3
Tämä kuva on otettu vanhalla majakalla Haniassa. Jalassani olevat varvastossut ovat Aldosta. Olen aivan älyttömän ihastunu kyseiseen ketjuun. Valitettavasti Suomesta ei Aldon liikettä löydy, mutta Tukholmaan se ilmestyi viime kesänä. Suosittelen lämpimästi siellä poikkeamista. Ihania ja laadukkaita kenkiä on koko liike täynnä. Myös kauniita laukkuja ja koruja löytyy liikkeen koosta riippuen jonkin verran. Parit kengät sieltä viime Tukholman reissulla tuli napattua mukaan. Valitettavasti vielä ei ole ollut kelejä niitä käyttää, mutta ehkä jo pian. :)
Olen myös välillä bongannut Victoria's Secretin nettisivuilta joitakin Aldon kenkiä. Kannattaa siis tsekata sivun kenkäpuolikin jos on muutenkin tilausta tekemässä.
  • Aldo

Tykkää-merkinnät

Kommentit