Bestseller AW15

En ehtinyt töiden vuoksi Bestsellerin pressipäiville, joten niinpä suuntasin sinne tämän kuun alussa privaattikäynnille. Muoti kun on se minun suurin koukutukseni niin en millään halunnut missata Bestsellerin AW15 -malliston näkemistä. Tuntuu jotenkin hassulta, että heinäkuussa ensimmäiset syksyn mallistoihin kuuluvat tuotteet alkavat saapua kauppoihin vaikka silloin kesä on yleensä parhaimmillaan.

Syksy näyttää hyvälle, niinkin hyvälle että olen päättänyt yrittää suoriutua tästä kesästä mahdollisimman vähillä shoppailuilla ja aloittaa vaatekaappini täydentämisen sitten syksyn jutuilla. Toki olen kesäksikin uusia juttuja hankkinut, jo keväällä aiemmin, niin siksi on helppo olla menemättä kauppoihin nyt kun uusia vaatteita odottelee kaapissa lämpimämpiä säitä. Yksi syy tähän päätökseeni on myös se, että pidän kesälomani vasta elokuun lopussa ja suuntaamme pariksi viikoksi ulkomaille Tomin kanssa.

Mutta miltä muulta se syksy sitten näyttikään kuin hyvälle? Viittoja, niitä tulee olemaan bestsellerin mallistossa paljon ja yhden must have yksilön jo bongasinkin Onlyn valikoimista. Koitan saada selvitettyä, että koska se tulee myyntiin, jotta en vaan jää paitsi sen hankinnasta. Suurena lempparinani toimineet tekoturkistakit ovat osa tätäkin syksyä ja talvea, tykkään. Ehdottomalle hankinta listalle meneekin Objectin pitkä tekoturkistakki, jonka lämpimään syleilyyn kääriytyisin mieluusti.

Pehmoiset ja suuret neuleet jatkavat myös suosiotaan. Hattaraisten vaaleiden ja nuden sävyjen lisäksi tänä syksynä on taas todella paljon viininpunaista sekä tummia vihreän sävyjä. Tummansininen nousee myös vahvasti mustan rinnalle. Täysin uutta on se, että Vero Moda laajentaa valikoimaansa myös kengillä.
Tiedän, että kesä ei ole vielä edes alkanut, mutta miltä Bestsellerin syksy teistä näyttää?
Mukavaa sunnuntaita! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hanna
,
Kivoilta näyttää! Ja sopi tämän päivän sääketutukseen paremmin kuin hyvin syys- ja talvivaatteiden esittely... Lämpimiä vaatteita vaan tänne heti heti. Tänäänhän sai palella ulkona toppatakillakin!
Reetta Ekström,
Hei älä, on kyllä ollut taas niin ihanan kesäistä, että jes! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Susanna
,
Mistä on tuo ihastuttava huivi (kolmannessa kuvassa)?
Reetta Ekström,
Nyt en ole kyllä varma, mutta veikkaan, että se on Pieces -merkin tuosta siitä roikkuvan lapun mallista päätellen.
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/