Bestsellerin kevät

Käväisin keskiviikkona tsekkaamassa Bestsellerin uudet upeat tilat sekä ihastelemassa tulevan sesongin uutuuksia. Voin vaan todeta, että olisipa kevät jo täällä. Muutamia niin ihania juttuja rekeissä roikkui. Valkoinen on taas tulevana keväänä todella in ja valkoista pitsiä löytyy virkatusta lookista aina kepeisiin pitsikuvioisiin bomber jakkuihin. Tuohon jälkimmäiseen ihastuin aika kympillä.


Ihastukseni kimonoihin ei myöskään ota laantuakseen ja iskinkin silmäni valkoiseen kimonoon, jossa oli kaunista helmikirjailua. Vaikka denim tulee joka kevät niin nyt se tuntuu tulevan vielä voimakkaammin. Erisävyiset denim vaatteet toimivat yhdisteltäväksi keskenään ja jos koko denim mietityttää niin valkoinen on aina turvallinen valinta sen pariksi.


Hattaraista meininkiä eikä muitakaan pastellivärejä sovi unohtaa tänä keväänä. Mielestäni keväässä herkullisinta onkin vaaleiden värien tuoma valoisuus pukeutumisessa. Ja jos ihonvärini olisi jokin muu kuin kalkkuna, pukeutuisin pastellinsävyihin luultavasta ympäri vuoden. Eilen ilma oli ihan uskomattoman keväinen ja tänäänkin aurinko pilkahti.


Kyllä se pimeys kohta on takanapäin ja vaaleat kaunottaret voi pukea päälle kuraläikkiä pelkäämättä - sitä odotellessa.


Oletteko jo tehneet jotain ihania kevät hankintoja tai mitä uutta aiotte kevääksi ainakin hankkia?


Ihanaa viikonloppua kaikille! <3
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät