Bianco Fashion Army

Olen eilisen ja tämä illan siirtänyt kuvia koneelle ja käynyt niitä läpi. Iso peukku sille, sillä nyt on viimein kaikki lomakuvatkin koneella. Hyvä niin, sillä ensi viikolla suuntaan pe-ma ystäväni luokse Tukholmaan ja kuvia tulee varmasti taas napsittua. Otankin tavoitteeksi saada kaikki mielessä pyörivät postaukset tehtyä sitä ennen.

Mutta nyt viimein palaan siihen, mistä viikko sitten mainitsin facen puolella.
Keväällä bongasin Iinan moumou blogista postauksen, jossa kerrottiin, että haku Biancon Fashion Armyyn on käynnissä. Käytin muutama vuosi sitten melkein ainoastaan Biancon kenkiä - ne sopivat jalkaani niin hyvin.
Koska merkki oli tuttu, klikkasin linkin auki ja päätin osallistua. Ajattelin, että ei tähän nyt mitään mahdollisuuksia ole päästä, mutta olisi hienoa jos pääsisi ja sitä kautta osallistumaan joihinkin kivoihin kantisiltoihin. Luulin tosiaan, että vain ne liittyisivät tähän juttuun.
Pääsin toiselle kierrokselle ja sain sähköpostiini linkin uuteen kyselyyn. Siihen vastattuani unohdin koko jutun kaikkien kiireiden keskellä.
Lamppu ei syttynyt päässäni vielä siinäkään kohtaa kun viime torstaina huomasin Bianco Footwearin seuraavan minua instagramissa. Minut muuten löytää instagramista nimimerkillä reetta_e.

Illemmalla avasin sähköpostini ja siellä se odotti:

"Congratulations!
You have been chosen to be one of the 60 Fashion Army Officers. You went through a highly competitive selection program, which 2800 fashionistas attended. You have been chosen due to your extraordinary level of fashion dedication." 
 Luin ja luin mailia läpi hymy korvissa, niin innoissani olin.Tuon kuudenkymmenen valitun joukossa on suomalaisia kuusi. En jotenkin voinut käsittää, että minä olen yksi niistä!Minua lähin Bianco on Skanssissa, Turussa. Olimme lähdössä juhannuksen viettoon sinne suunnille, joten sain heti perjantaina haettua tervetuloa pakettini. Tajusin tämän olevan oikeasti totta kun ystävällinen myyjä minulle paketin ojensi onnitteluiden kera. Olisko voinut juhannusvapaat paremmin alkaa! <3 

 Mailissa kerrottiin, että ensimmäinen tehtävämme on suunnitella sandaalit. Pääni pursuaa ideoita, mutta toteutus tulee varmasti olemaan aika haastavaa, koska miten saan valittua juuri sen parhaan idean sinne lähetettäväksi. Meistä kuudestakymmenestä jonkun sandaalit tulevat myyntiin Biancon ensi kesän mallistoon! Ajattelinkin, että tuo paketti sisältää matskua tätä tehtävänantoa varten ja päätin avata sen vasta lauantaina.Tomikin jo ehti kysyä illalla, että enkö avaa sitä ollenkaan. No jos olisin tiennyt, että mitä siellä laatikossa oikeasti on, olisi paketti ollut auki ennen kuin auto olisi ehtinyt Skanssista ulos.  

Rakastan pieniä yksityiskohtia. Olinkin aivan haltioissani laatikossa olleesta silkkipaperista, jossa oli paljetteja, se oli niin söpöä ja kimalsi ihanasti auringossa. Seuraavaksi huomioni kiinnittyi Fashion Army logolla varustettuun todella kauniiseen peltirasiaan. Tulen varmasti pitämään sitä esillä loppuelämäni. <3 Rasian sisällä oli herkullisia salmiakkisuklaalakritsi palluroita. Erityisen hienona yksityiskohtana pidin myös mukana ollutta kirjettä, joka oli suljettu sinetillä. En meinannut saada sinettiä millää näkymään kuvassa, siksi muokkasin tuon yhden noin valoisaksi, jotta mustasta sinetistä tuo logo erottuu. Uskomattomin hetki koitti kun luin kirjettä ja minulle selvisi, että pääsen tapaamaan kaikkia muita fashion armyn jäseniä syyskuussa yhdeksi viikonlopuksi boot campille Köpikseen! <3Olen tuolle boot campille ilmoittautunut ja saanut kuittauksen, että ilmoittautumiseni on mennyt perille, mutta sen enempää en valitettavasti osaa siitä vielä kertoa. Meitän muuten kutsutaan nimellä: officer. Minut ja kaikki muut officerit löydät täältäHymyssä suin suuntaan nyt juosten unille ja toivotan superisti onnea kaikille muillekin valituille! <3 Ps. Sain myös lahjakortin Biancolle ja aion perjantaina suunnata Skanssin kautta Turkuun. Silmiini osui yhdet ihanat kengät pakettia hakiessa - toivottavasti niitä on siellä vielä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

wanunen,
Mahtavaa, onnea huimasti! 😊
www.blogger.com/profile/021811127398042609
Essi,
Kääk, mä saan oman pakettini vasta lauantaina!! millä maltan odottaa ku näin tämän!!
www.blogger.com/profile/065037220412445406
Anonymous
,
Onnee Reetta!!! 😊
-Godfather M-
Reetta Ekström,
Ei vitsi, niin hyvä! 😊 Kiitos! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Voi ei! No mut onneks tänään on jo lauantai, malta nyt nukkua aamuun asti! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Anonymous
,
Onnea Reetta!!!!