Bianco shopping night part two

Palataan Bianco iltaan ja tällä hetkellä liikkeestä löytyviin ihaniin kenkiin. Nämä Murat Mutlun illan aikana kengistä ottamat kuvat ovat ihan huikeita. Siksi halusin päästää ne oikeuksiinsa oman postauksen verran.
Tiesittekö muuten, että Biancon kenkiä voi nykyään ostaa myös mm. Nelly.comista? Parhaimmillaan valikoima tietenkin on liikkeissä ja Biancon omilla nettisivuilla, mutta tuo Nelly on kiva lisä niin saa sitten vaikka kenkiin sopivat vaatteet samalla napattua matkaan mukaan. Pääset Nellyn sivuille suoraan tästä*.
Kirjoittamalla sivuilla hakukenttään "Bianco" näet kaikki kengät ja korut joita Nellyn valikoimista löytyy.


Kuvat: Murat Mutlu
Nämä viimeisen kuvan kengät muuten ovat viimeisin kenkähankintani Biancolta. Laitoin ne eilen jalkaan ensimmäisen kerran. Hurjasta korosta huolimatta ne ovat älyttömän tukevat jalassa.
Kävin torstaina Skanssin Biancossa. Tällä viikolla ilmestyi meidän Fashion Armylaisten kuvat omiin liikkeisiin. Kuvien viereen on merkattu meidän sen hetken kenkävalintamme Biancon mallistosta. Voin kertoa, että fiilis oli todella epätodellinen kun näin oman kuvani siellä kenkien keskellä! Meistä kaikista otettiin kuva silloin Biancon boot campilla Köpiksessä.  Tässä olisi tämä kuva nyt teidänkin nähtäväksi:

*mainoslinkki

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström
Reetta Ekström,
Kiitos Riikka! <3 Ja kiitos itsellesi, oli mukava päästä teidän kanssa viettämään päivää! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström
Reetta Ekström,
IP: 82.99.3.229