Biancon AW13 mallisto


Viime viikon keskiviikkona se tapahtui - pääsin käymään elämäni ensimmäisen kerran showroomilla. En todellakaan tiennyt, että sellainenkin olisi osa Fashion Armyyn kuulumista. Mitäköhän kaikkea Biancon Fashion Army vielä tuokaan tullessaan, odotan jännityksellä.


Jännitys, se oli ihan valtava tuona keskiviikko aamuna. Vaatekriisi, no se oli ihan omaa luokkaansa. Oli lähestulkoon yö kun keksin, että minkä mekon saattaisin haluta pukea päälleni showroomille. Pyykkikonetta täyttäessä huomasin hameen alaosan olevan silkkiä ja konepesun kielletty, hups, sinne se meni silti ja ihan ehjänä selvisi pesusta. Otimme Alinan kanssa asukuvia kenkien ihastelun jälkeen. Siellä oli niin monta onnistunutta, että teen asusta vielä erillisen postauksen. Instagram (reetta_e) ja facebook seuraajat ovat pari kuvaa asusta jo nähneetkin.


Olen aina ollut kiinnostunut muodista. Tuntuu, että vuosi vuodelta vain koukutunu siihen enemmän. Silti olen ollut sitä mieltä, että olen vähiten koukussa kenkiin - ketäköhän olen yrittänyt tällä vakuutella?
Viimeistään Biancon koko AW13 mallisto samassa tilassa sai jalkani himoitsemaan lukuisia kenkäpareja.


Mallisto oli todella onnistunut monilta osin. Tykkäsin siitä miten mallisto oli laitettu esille erilaisten tyylien mukaan. Tänä syksynä Bianco keskittyy eniten Timeless-mallistoon. Tyylikkäitä ja ajattomia nahkakenkiä laadusta tinkimättä. Olen kauan etsinyt korkevartisia nahkasaappaita - turhaan. Ongelmani on liian kapoiset sääret koon 40 kenkiin. Tässä mallistossa varret ensimmäisen kerran elämässäni olivat tarpeeksi tiukat, mutta, aina vaan se mutta sieltä jostain hyökkää. Mustat ylipolvensaappaat loppuivat puoleen väliin polveani. On se ihanaa olla tällainen metrikinttu.
Mutta te joilla ei ole metrikinttuja, mutta kapeat sääret niin suosittelen lämpimästi tämän malliston kenkien sovittelua. Saatatte löytää juuri ne unelmien napakat kengät, joita vuosia olette etsineet.Olin iskenyt silmäni netissä myös yksiin bootseihin. Ne kuuluivat Shiny Rebel -mallistoon. Mustaa nahkaa niiteillä ja strasseilla - olin myyty. <3 Kengät olivat myös yllättävän sirot jalassa, vaikka hyllyssä suhteellisen räyhäkkäiltä näyttivätkin.
Saimme valita itsellemme yhdet kengät mallistosta ja nyt ei varmaan ole enää kovin vaikea arvata, että mitkä valitsin.


Biancon showroom oli Polhemilla. Järjestelyt oli hoidettu tyylikkäästi ja ilmapiiri oli ystävällinen. Vaikka treffasin Alinan kanssa jo ennen showroomille menoa, jännitti minua silti niin kovasti etten pystynyt nauttimaan herkkupöydän antimista kuin yhden macaronsin. Että se siitä kokemuksesta showroomin herkuista joita usein hehkutetaan.

Valitsisinko nämä vai en?

Kyllä. <3Mitä olette mieltä kenkävalinnastani? Mitkä itse olisitte noista kaikista ihanista valinneet?

Parasta kuitenkin koko showroomissa oli ihanien Fashion Army tyttöjen tapaaminen. Meitä suomalaisia on kaikkiaan kuusi, valitettavasti kaksi heistä ei päässyt tulemaan paikalle, mutta onneksi treffaamme jo ihan pian Köpiksessä.
Meillä on yhteinen keskustelu facessa ja sen verran loistava jengi on kasassa, että ei voi tulla kuin hyvä reissu.
Pohdin tuolla postauksen alussa, että mitäköhän kaikkea Biancon fashion army vielä tuokaan tullessaan ja mahtavia ihmisiä voi lisätä siihen listaan nyt heti. <3


 Heidi, Alina  ja Maria - ihanat army typyt. <3 Muuten, on lähes mahdotonta saada neljä ihmistä onnistumaan neljään kameraan samaan aikaan. Nimimerkillä mun naama ei ikinä ole yhteistyöhaluinen tällaisissa tilanteissa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Oii miten ihania kenkiä! Noi sun valitsemat on ihan mielettömän kivat, sellaiset kun itsekin olisin voinut valita 😊
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Monja,
Reetta Ekström,
Niin on, mieleen jäi pörräämään vielä useat yksilöt. 😊
Kiitos, niissä on kyllä jotain spesiaalia, koska Tomikin kehui kenkiä tänään kovasti! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Thanks, I really love them all! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Maria,
Jihuu<3! Noi niittisaappaat oli kyllä niin nappivalinta!
www.blogger.com/profile/132529138822576315
Reetta Ekström,
Älä muuta sano, toivottavasti ne tulis ens viikon aikana! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Enni,
Olisin syönyt pöydästä kaiken! 😃 Hah... Mutta joo olen ihan tykästynyt noihin kultaisilla niiteillä koristeltuihin Chloén tyylisiin nilkkureihin!
www.blogger.com/profile/020008228745660686
Reetta Ekström,
Joo, kyllä mullekin vaikka nyt maistuis noi kaikki! 😃 Ne on kyllä ihanat! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159