Bicester Village

Viimeinkin (eihän tässä mennytkään kuin reilu kolme viikkoa, harmittaa!) on kaikki kuvat koneella reissusta & löydöistä ja kaikesta mahdollisesta! :)
Olen ollut joskus keväällä kaukaa viisas ja raksittanut heinäkuuhun pari neljän päivän työviikkoa, ihanaa! Tällä viikolla vapaata torstaina, lauantaina ja sunnuntaina. Aurinkoa tilauksessa!

Mutta nyt Lontoon pariin.
OUTLET - sana joka usein on synonyymi, ainakin minulle, sanasta heaven. Lontoon keskustasta tunnin junamatkan päässä on outlet kylä - Bicester Village
Päätin heti matkan varattuani, että aion mennä Lontoossa outlettiin. Suomessa ei outlet kylää ole, lähin löytyy Tukholmasta, mikä sekin on käymisen arvoinen paikka. Olen aika huono alennusmyyntien kiertelijä, koska en jaksa käydä liian piukassa olevia rekkejä läpi. Outletissa kyllä jaksaa, koska niistä tekee niin superlöytöjä. Vaikka ne ovatkin vanhaa sesonkia, ovat ne usein sellaista tavaraa mitä ei Suomeen asti ole vielä edes tullut. Hauska sattuma oli myös se, että lueskelin ennen matkaa Oliviaa, jossa oli kuva Burberryn kiilakorkkareista. Korkkareita oli käytetty kesämalliston näytöksessä ja tuolla outletissa näin kyseiset kengät Burberryn liikkeen hyllyllä - PIENI SUURI MAAILMA! :)

Jos menet Lontooseen, niin suosittelen käymään myös Bicesterissä. Sieltä löytyi kaikki luksusmerkit, eli katseltavaa ja hipelöitävää riitti. Outlettiin pystyy ostamaan sen omilta nettisivuilta bussikuljetuksen, jolloin on aikaa kylässä lähes koko päivä. Itse menin junalla, joka noin 7puntaa kalliimpi, mutta tällöin olin vapaa valitsemaan oman aikatauluni. Suosittelen, koska silloin sinulla jää päivästä aikaa muuhunkin. Edestakainen lippu oli muistaakseni 32puntaa. En saanut lippuja säästettyä, koska toinen kerättiin pois kun pääsin perille outlettiin ja toinen kun olin takaisin rautatieasemalla.
Jos haluat superlöydöille mene outlettiin kesä-heinäkuussa tai tammi-helmikuussa. Alennuskausina myös outleteissa on alet.


Liikkeitä on noin 130, joten en ala tähän niitä listaamaan. Mutta laitoin tekstiin suoran linkin, niin siitä pääsee katselemaan - omalla vastuulla! :)

Ensimmäiseksi hain info liikkeestä alueen esitteen, josta löytyi myös kartta. Sen avulla oli helppo hahmottaa alue. Siitä seuraamalla tiesi varmasti, ettei missaa yhtäkään paikkaa.
Pystyin itseni aika kiitettävästi hillitsemään liikkeissä. Guessiltä ja DKNY:ltä tarttui mukaan kukkaro ja clutch ja Ted Bakerilta mekko & paita. Ted Baker on yksi lemppari merkeistäni. Sitä tuli reissussa bongattua vähän muualtakin, niin teen siitä oman pikku postauksen kuvineen! :)

Girls, Bicester Village is waiting for you!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Diina-Maria,
Mä olin Saksassa kanssa tollasessa Outlet kylässä, siellä kyllä sekosi pää 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Voin tuntea sen fiiliksen! 😃 Onneksi pystyin tuolla välttymään pahimmalta sekoamiselta, koska oli outlet kokemusta entuudesta muutaman paikan verran,heh!
www.blogger.com/profile/174198754531559159