#BID2014

Kaksi viikkoa sitten vietettiin Indiedaysin järjestämää Bloggers Inspiration Dayta. Kuvia tuli otettua ihan liian vähän kun paikalla oli niin paljon ihania ihmisiä, että aika meni kuulumisia vaihtaessa. Päivän paras anti olikin kaikkien tuttujen näkeminen. Tapahtuma järjestettiin nyt kolmannen kerran ja on pakko todeta sen olleen pettymys aikasempiin verrattuna. Mahdollisuus yhteistöiden solmimiseen oli minimaalinen eikä näytteilleasettajia ollut kuin murto-osa aiempiin kertoihin verrattuna.

Tajusin päivän aikana miten paljon asiat ovat vuodessa muuttuneet. Vuosi sitten tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran ja mua jännitti ihan älyttömästi sinne meno, koska en tuntenut tyyliin ketään. Nyt taas tuntui, ettei aikaa kuulumisten vaihtamiseen edes ollut tarpeeksi kun tuttuja oli paikalla niin paljon. Voin vain onnellisena hymyillä, että miten paljon olenkaan ihania ihmisiä elämääni saanut bloggaamisen kautta. <3

Napattiin Erikan kanssa aina niin hurmaava Sandra mukaan kuvaan. Oli muuten hauska sattuma, että meillä kaikilla oli harmaa yläosa ja nudet kynnet - vähän eri sävyissä vaan.
Tarina Sandran kenkämalliston synnystä oli kertakaikkiaan inspiroiva.  
En voi sanoa muuta kuin, että uskaltakaa ihmiset avata suunne, aina, koskaan ei voi tietää mihin se johtaa. 

Leppoisaa Isänpäivää kaikille! <3

Ps. Käykääpä laittamassa kysymyksiä Ask me -postaukseen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Satu // XL Elämää,
Päivän luonteesta olen samaa mieltä, mutta sinua oli ihana nähdä kuten aina <3
www.blogger.com/profile/156885925225925565