Bik Bok SS15

Käväisin parisen viikkoa sitten Spaltilla katselemassa Bik Bokin SS15 mallistoa ja nappailin muutamista ihanista jutuista kuvat samalla. Olen jotenkin ollut ihan superinnoissani käynnissä olevan sesongin vaatteista ja homma onkin meinannut lähteä lapasesta kaupoissa. Edelleen olen kuitenkin ilman niitä uusia valkoisia lenkkareita ja se jos mikä pistää harmittamaan. Tilasin meinaan & Other Storiesilta ihanat valkoiset Niket, mutta niissä mätti jotenkin kaikki. Huomenna suuntaan koko päiväksi Helsinkiin ja toivon lähteväni sieltä uusien lenkkarien kanssa kohti kotia.


Mutta siirretäänpä ajatukset nyt siihen Bik Bokin mallistoon. Poimin muutamia omaa silmää erityisesti miellyttäneitä juttuja ja minkä tyylisiä yksilöitä en kesän suhteen muista mallistoista ole erityisesti nostanut esille. Ensimmäisenä iskin silmäni upeaan statement kaulakoruun. Jotenkin olen ajatellut niiden jo vähän poistuneen valikoimista kun parin vuoden takainen suurin hypetys on laantunut. En muista koska olisin itse käyttänyt muuta kuin rannekoruja tai sormuksia. Tähän kaulakoruun kuitenkin tykästyin kovasti - se on vaan jotenkin niin ihana.
Bikinit ovat heikkouteni. Joka kevät lupaan, että kun ne tulevat kauppoihin niin en hanki yksiäkään lisää, mutta pakko myöntää, että nuo yllä olevat bikinit kiinnostaisivat kovasti. Ja eihän mulla juuri tuollaisia siellä kaapissa edes ole...


Millaisista bikineistä te tykkäätte erityisesti?


Hempeät topit vetoavat minuun aina. Tuosta yllä olevasta valkoisesta pitstitopista tuli ensimmäisenä mieleen Juhannus. Topin kanssa toimisi täydellisesti kukkaseppele. Alemmassa kuvassa oleva toppi on ihanan yksinkertainen, mutta erilaiset olkaimet ja selkää paljastava leikkaus ovat ihania yksityiskohtia. Värikin on niin kesä ja pukisin tuon kepeän topin esimerkiksi sen jälkeen tulevien rikottujen farkkujen kanssa. Erilaisten materiaalien yhdistely tekee yksinkertaisestakin asusta mielenkiintoisen.


Mutta nyt täytyy kipittää suihkun kautta töihin. Tein eilen superpitkän työpäivän ja sama meno jatkuu tänään, että saan kaikki asiakkaat loihdittua Vapuksi kuntoon. Itselleni en taidakaan sitten ehtiä tekemään yhtään mitään - sanonta suutarin lapsilla ei ole kenkiä sopii tähän kauneusalaankin enemmän kuin hyvin.


Mitäs te tykkäsitte näistä vaatteista? Onko jotain uutta etsinnässä juuri Vapuksi?


Mukavaa tiistaita kaikille ja kuullaan taas pian! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit