Bloggers inspiration day & Instrumentarium

Palataanpa vielä Indiedaysin järjestämään Bloggers inspiration dayhin. Kerroinkin jo, että paikalla oli eri yrityksiä esittelemässä uutuuksiaan ja pääsimme näkemään kevään mallistoja ennakkoon ja muuta mukavaa. Tarkimmin tutustuin tapahtumassa olleeseen Instrumentariumin pisteeseen.
Käytän piilolinssejä lähestulkoon aina, mutta tottakai minulla on myös silmälasit. Koska käytän niitä piilareita vähemmän ovat tämänhetkiset lasit olleet minulla jo vuosia. Olen jo pari vuotta miettinyt uusien lasien hankintaa ja välillä käynyt pokia sovittelemassakin. Koskaan ei vaan ole niitä täydellisiä tullut vastaan. Haluaisin jotkut isommat pokat, mutta kasvoni ovat aika kapeat ja usein lasit ovatkin aivan liian leveät kasvoilleni.
Myös ripsipidennykset tekevät oman probleemansa lasien etsimiseen. En millään haluaisi lasien takia vaihtaa ripsiäni lyhyempiin, ne kuitenkin ovat osa ammattiani.

Instrumentariumin pisteellä sovittelin todella monia pokia ja juttelin tämän hetken pokatrendeistä mukavien myyjien kanssa.
Hauskana ekstrana saimme käydä kuvauttamassa itsemme lasien kanssa. Kävin kuvauttamassa itseni kaksien pokien kanssa. On ihan älyttömän vaikea onnistua kuvissa silloin kun haluaisi onnistua. Siksi julkaisen teille tänne vain toisen kuvani pokien kanssa - eikä sekään kuva mikään kovin loistava ole. Tykkäsin kuitenkin noista Hugo Bossin pokista kovasti. Ne oli niin ihanan erilaiset. Vaikka kyllähän Harry Potter kieltämättä niistä tuli mieleen. :D
Pyöreät lasit ovat kuitenkin se tämän hetken juttu niin silmälaseissa kuin aurinkolaseissakin.
Jos en pyöreitä silmälaseja uskalla hankkia niin aurinkolasit hankin ainakin kun kevääseen päästään.

Eikö olekin aika herkullisen näköisia pokia? Paremmin pääset tutustumaan tämän hetken mallistoon tästä*.

 Kuva: Krista Luoma


*postaus toteutettu yhdessä Indiedaysin ja Instrumentariumin kanssa.

Tykkää-merkinnät

Kommentit