Blogin synttäriarvontaviikko: BaByliss suoristusrautaMuistan kuinka lukioikäisenä hankin ensimmäisen suoristusrautani - se oli jotain niin uutta ja ihmeellistä. Kaikilla kavereilla ei silloin vielä ollut omaa suoristusrautaa ja kun yhdessä laittauduttiin kotibileitä varten niin pakkasin aina suoristusrautani mukaan ja sitten suoristimme toistemme hiukset kuntoon. Supersuorat hiukset (tai no niin suorat mitä sen ajan laitteilla sai) + jäätävän karsea oranssihtava itserusketus oli silloin kaveriporukkani tavaramerkki. Näin lauantai-illan kunniaksi tällainen kiva pikku nostalgiapäivitys, heh!

Löytyykö muuten muilta jotain nostalgisia tyylimuistoja nuoruudesta? 

No onneksi olen tutustunut bloggaamisen myötä ihanaan WHY NOT PR:n Noraan, jonka ansiosta rusketukseni ei ole enää oranssi ja suoristusrautanikin on pikkuisen parempaa laatua tänä päivänä. Tykkään aika huolettomasta hiustyylistä, mutta välillä tukka näyttää herätessä niin jäätävältä, että suoristusraudalle on todellakin käyttöä.

Hiuksissani on jonkun verran luonnonkiharaa ja kostealla säällä niillä on turhankin vahva oma tahto. Ja nyt kun päässä on aika paljon ekstratukkaakin niin hiusten suoristaminen tuo ehdottomasti viimeistellyn ilmeen hiuksilleni.


Miten on, löytyykö teiltä tarvetta uudelle suoristusraudalle?

Tai jos ei itsellä ole tarvetta, niin ehkä tiedät jonkun, jota uusi suoristusrauta piristäisi näin kevään kunniaksi.
Blogin synttäriviikon toisen arvonnan palkintona on siis kuvissa näkyvä Babylissin iPro 235 XL intense protect suoristusrauta. Tässä suoristusraudassa on myös mukana ionic-toiminto, joka vähentää hiusten sähköisyyttä.
Ja sitten vielä ohjeet:
Voit osallistua Babyliss suoristusraudan arvontaan kommentoimalla jotenkin tätä postausta. Ja jos et vielä seuraa blogin fb-sivuja niin nyt kannattaa käydä tykkäämässä, ettet vaan vahingossa missaa tulossa olevia juttuja. Sivuille pääset kätevästi tästä. Kommenttia jättäessäsi kannattaa mainita fb-sivujen tykkäämisestä, sillä silloin osallistut arvontaan kahdella arvalla.
Arvonta käynnistyy nyt ja päätty lauantaina 26.3 klo 22.00. Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa viikonloppua! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

salli
,
Mukana arvonnassa yhdellä arvalla ja kyllä käyttöä meillä löytyisi .
klaara
,
Upeita synttäripalkintoja sinulla!Seuraan blogiasi Facebookissa.
Piritta P.
,
Mahtava arvonta! Mukana ollaan 😊
viiviK
,
Mukana ollaan ja fb:ssäki oon tykkäilly 😊
Terhikki
,
Mukana kahdella arvalla! 😊
Pii
,
Mukana arvonnassa! Ja hyvää pääsiäistä!
OuJ
,
Toi sähköisyyden vähentäminen kuulostaa hyvältä. 😊
Sonjam
,
Hyvää synttäriä blogille ja mukavaa pääsiäistä! /\C> Mukana yhdellä arvalla.
laura
,
Juuri antoi vanha suoristusrauta periksi - kahdella arvalla mukana, jos vaikka kävisi onni 😊
Reetta Ekström,
Hei Jazz,

Laitoin sinulle juuri sähköpostia! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/