Blogin synttäriarvontaviikko: Estelle & ThildLuonnonkosmetiikasta on puhuttu jo kauan, mutta itse olen lämmennyt sille aika hitaasti. Sitten tutustuin ruotsalaiseen Estelle & Thildiin viime keväänä järjestetyn pressitilaisuuden kautta. Ensin ihastuin tuoksuihin ja kauniisiin pakkauksiin. Kun pääsin testailemaan tuotteita itse niin ihastuin vielä enemmän. Ihoni on aika hankala, koska kärsin atooppisesta ihosta ja siksi läheskään kaikki testaamani tuotteet eivät sovi minulle.

Estelle & Thild sopi niin kasvojeni kuin vartalonkin iholle heti ekasta kokeilusta lähtien - sellainen on itselleni aika harvinaista. Sarjan ajatus onkin, että voit käyttää luonnonkosmetiikkaa ilman, että sinun tarvitsee luopua mistään. Itselläni on ainakin tuoksujen osalta aika kammottavia kokemuksia joistain luonnonkosmetiikka sarjoista ja Estelle & Thildissä taas ihastuin ensimmäisenä juuri niihin tuoksuihin.


Tällä hetkellä kuivan ihoni tehotuote on Estelle & Thildin body oil - sen ansiosta saan nukuttua yöni rauhassa. En oikeasti pärjäisi tällä hetkellä ilman tuota tuotetta, joten jos kärsit atooppisesta ihosta niin suosittelen lämpimästi tuota öljyä testaamaan. Kun juttelin tästä pelastajastani Polhemilla niin siitä se ajatus sitten Annen kanssa lähti, että olisi huippua arpoa teille jotain sellaista, josta itsekin niin kovasti tykkään.
Käynnistetäänkin nyt tämä blogin synttäreiden kunniaksi järjestetty arvontaviikko ihanilla Estelle & Thildin tuotteilla. Palkinto pitää sisällään kuvissa näkyvät kolme body sarjan tuotetta (body oil, body butter ja hand lotion), jotka ovat tuoksuperheestä Spring Rose Blonde. 
Voit osallistua näiden ihanien tuotteiden arvontaan kommentoimalla jotenkin tätä postausta. Ja jos et vielä seuraa blogin fb-sivuja niin nyt kannattaa käydä tykkäämässä, ettet vaan vahingossa missaa tulossa olevia juttuja. Sivuille pääset kätevästi tästä. Kommenttia jättäessäsi kannattaa mainita fb-sivujen tykkäämisestä, sillä silloin osallistut arvontaan kahdella arvalla.
Arvonta käynnistyy nyt ja päätty torstaina 24.3 klo 22.00. Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa viikon jatkoa! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät