Blogin synttäriarvontaviikko: KATRI NISKANENMuotisuunnittelija Katri Niskanen lukeutuu niihin suomalaisiin suunnittelijoihin, jonka vaatteista olen tykännyt aina. Katri Niskanen jäi mieleeni jo silloin kun hän voitti suomen ensimmäisen Muodin huipulle -kilpailun. Olen kuitenkin siitä pöhkö tapaus, että vaikka Katrin mallistot ovat kiinnostaneet minua niin en ollut ennen viime syksyä uskaltautunut poikkeamaan hänen liikkeessään.

Viime syksynä sain kutsun mennä vierailemaan Katri Niskasen liikkeelle. Tartuin kutsuun ja menin tutustumaan syksyn/talven -mallistoon. Liikkeessä käyntini jälkeen olin aika lailla ihastunut. Tapasin vierailullani myös Katrin ja hänen ystävällisyytensä teki minuun suuren vaikutuksen. On helppo ymmärtää, että miksi tämä suomalainen brändi on lähtenyt nousuun - nainen brändin takana on niin upea.


 
Tätä synttäriviikon postausta varten vierailin Katri Niskasen uudessa liikkeessä, joka sijaitsee Helsingin Bulevardilla. Missasin liikkeen viime kuussa järjestetyt avajaiset flunssani takia, joten näin tyylikkään liikkeen ensimmäisen kerran livenä vasta viime viikolla. tykästyin liikkeeseen ja uusiin mallistoihin ihan hirmuisesti. Liikkeen sisustus oli todella kansainvälinen ja vaatteet pääsivät siellä upeasti oikeuksiinsa. Katseenvangitsijana toimi pylväs, joka oli päällystetty peilin palasilla.

Jos et ole vielä poikennut Katri Niskasen uudessa liikkeessä niin suosittelen lämpimästi siellä käymistä. Ja jos satut voittamaan tämän postauksen arvonnan, niin sitten vasta hyvän syyn saatkin siellä käyntiin.

  
Sain nimittäin Katri Niskaselta teille arvottavaksi 100€ lahjakortin. Itselläni olisi tällä hetkellä montakin juttua, jotka Katrin mallistosta haluaisin. Jos voittaisin tämä lahjakortin (onhan se aina hyvä haaveilla) niin käyttäisin sen aika varmasti tähän ihanaan mekkoon, jota Katrilta lainasin vajaaksi viikoksi. Enpä ole ennen pukeutunut tuon sävyiseen siniseen, mutta ihastuin väriin täysin.
Eiköhän pistetä tämä upea arvonta käyntiin. Tässä tulisi ohjeet, että miten voit osallistua lahjakortin arvontaan:
Mene Katri Niskasen nettisivuille tästä. Valitse nettisivuilta lempituotteesi ja linkkaa se tämän postauksen kommenttiosioon. Sen tehtyäsi olet mukana 100€ lahjakortin arvonnassa, joka on voimassa 6kk ja sen voi käyttää joko Katri Niskasen verkkokaupassa tai juurikin tuolla ihanassa Bulevardin liikkeessä. 
Ja jos et vielä seuraa blogin fb-sivuja niin nyt kannattaa käydä tykkäämässä, ettet vaan vahingossa missaa tulossa olevia juttuja. Sivuille pääset kätevästi tästä. Kommenttia jättäessäsi kannattaa mainita fb-sivujen tykkäämisestä, sillä silloin osallistut arvontaan kahdella arvalla.
Arvonta käynnistyy nyt ja päättyy maanantaina 28.3 klo 22.00.  Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa uutta viikkoa! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Päivi
,
http://katriniskanen.com/collections/classics-1/products/ice-dress-rose
Yhdellä arvalla mukana. Kaunis mekko.
Peppis
,
Mukana arvonnassa! ja tämän kotiuttaisin heti vaatekaappiini: http://katriniskanen.com/collections/all/products/box-top
Paula,
http://katriniskanen.com/collections/all/products/lizbell-dress-sand
Tässä minun suosikkini!! <3 mukana 2 arvalla, seurailen myös facebookissa<3
www.aeska.fi
HennaRiikka
,
http://katriniskanen.com/collections/all/products/ria-sweater-summer-olive

Tää olis ihanan pirtsakan värinen
Sivuista tykätty fbssä 😊
tuulikalliainen
,
http://katriniskanen.com/collections/all/products/holly-top on IHANA. <3 fbssä myös tykätty!
Sannamarianna
,
http://katriniskanen.com/collections/all/products/arrow-tunic
Sannamarianna
,
Ja tykkään myös facessa! =)
Essi,
http://katriniskanen.com/collections/all/products/copy-of-lara-jacket-beige

Ehdottomasti tämä pusero! Täytyypä käydä muutenkin koittamassa.

Fb-tykkäys, joten double arvalla mukana 😊
pureandsimple-life.blogspot.com
milex,
Reetta Ekström,
Hei Laura, laitoin juuri sinulle sähköpostia! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/