Blogin synttäriarvontaviikko: Lumene ja kevään uutuuksia

Olen ollut jo vuosia Lumenen meikkivoiteiden suuri fani. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen Nude Perfection meikkivoide ja olen tykännyt siitä kovasti. Sillä saa ihanan tasaisen lopputuloksen kiireisenäkin aamuna, jolloin meikkaamisen on aikaa vain minuutteja. Meikkivoiteen nimi ja lopputulos kulkevat todellakin käsi kädessä tässä tuotteessa.

Mutta nyt ei puhuta meikkivoiteista sen enempää vaan sukelletaan kohti kesää Lumenen ihanien uutuuksien kanssa. Näiden uutuuksien herkulliset pakkauksetkin ovat kuin itse kesä. Ja paljastan nyt heti, että postauksessa mukana olevat huulikiilto ja huuliöljy ovat sellaisia tuotteita, joita ei edes saa vielä kaupoista. Sinne ne ilmestyvät sitten huhtikuun aikana.Huuliöljyt ovat kosmetiikkamarkkinoiden yksi uusista jutuista ja tällä hetkellä niitä onkin ollut myynnissä ainoastaan hintavimmilla merkeillä. Olenkin todella innoissani, että Lumene tuo markkinoille tällaisen huuliöljyn, koska tuotteen idea on niin toimiva. Huuliöljyissä mua koukukuttaa niiden ihana tuoksu. Hankin about vuosi sitten YSL:n huuliöljyn ihan vaan sen tuoksun takia ja myös tässä Lumenen huuliöljyssä on todella herkullinen tuoksu.♥ Tämä huuliöljy kosteuttaa superisti ja itse tykkään käyttää huuliöljyä myös huulipunan päällä. Sen kosteuttava vaikutus auttaa huulimeikkiä kestämään tasaisempana pidempään.

Ja sitten noista Lumenen uusista huulikiilloista on pakko mainita sen verran, että sävyvalikoima on IHANA. Sävyjä on kahdeksan ja ne on mun mielestä kaikki todella onnistuneita.Tänä keväänä Lumene toi markkinoille peräti 14 uutta sävyä Gel Effect -kynsilakkakokoelmaan. Nämä ihanan herkulliset sävyt ovat saapuneet kauppoihin tässä kuussa. Olisipa jo kesä ja voisi lakata varpaankynnet jollain ihanalla sävyllä ja saisi taas nauttia sandaalien käytöstä.

Ja sitten Lumenen uutuus, hyaluronitiiviste, jota tuskin pystyn hehkuttamaan siinä määrin, mitä tuote sitä ansaitsisi. Olen nyt aika tarkalleen neljän viikon ajan testaillut tätä hyaluronitiivistettä ja jaksanut aamuisin ihmetellä, että miten kasvot näyttävät niin freesiltä, vaikka viime viikkoina onkin tullut mentyä arkea eteenpäin vähän vähemmillä unilla. Meikki kestää kasvoilla täydellisesti ja tuoksukin on niin energinen, että tällä hyaluronitiivisteellä on luksusta aloittaa aamunsa. Tää on nyt sellainen lause, jota ei ihan joka tuotteen kohdalla tule sanottua, mutta näin neljän viikon testailun jälkeen on sanottava, että en voisi enää elää ilman tätä tuotetta.♥


Onko joku näistä Lumenen uutuuksista teille jo tuttu? Entä mitä näistä postauksessa näkyvistä tuotteista haluaisit eniten testata?
Blogin synttäriarvontaviikon neljäs ja samalla viimeinen arvonta on näistä ihanista Lumenen uutuuksista. Palkinto sisältää kaikki kuvissa näkyvät tuotteet, joista noi huulituotteet on tosiaan niin uusia, että niitä ei ole vielä edes missään myynnissä. 
Tässä vielä kuvissa näkyvät tuotteet sävyineen: Arctic Glow Lip Oil, 200 Kaste / Arctic Glow Lip Gloss, 04 Säde/ Gel Effect kynsilakka, 21 Kultahiekka / Heleyttävä & Silottava Hyaluronitiiviste.
Voit osallistua näiden ihanien Lumenen uutuuksien arvontaan kommentoimalla jotenkin tätä postausta. Ja jos et vielä seuraa blogin fb-sivuja niin nyt kannattaa käydä tykkäämässä, ettet vaan vahingossa missaa tulossa olevia juttuja. Sivuille pääset kätevästi tästä. Kommenttia jättäessäsi kannattaa mainita fb-sivujen tykkäämisestä, sillä silloin osallistut arvontaan kahdella arvalla.
Arvonta käynnistyy nyt ja päätty keskiviikkona 30.3 klo 22.00. Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa viikon jatkoa! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ammikka
,
Huuliöljy kyllä kiinnostaa ja kovasti! Peukut pystyyn. 😊
Neska
,
Kiinnostavia tuotteita 😊 Mukana arvonnassa.
annasanna
,
Toi tiiviste vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kiva kun sai lukea käyttökokemuksiasi eli olen ehdottomasti mukana arvonnassa!
Jenna
,
Jee, mukana! 😊 olis huippuu päästä kokeileen noita uutukaisia.
anna s.
,
Mukana 😊
Tykkään myös facebookissa 😊
hilkka
,
Mukana 😊
Johanna
,
Ihanan keväisiä kuvia!
Kahdella arvalla mukana
Hanna
,
Tuo tiiviste on kyllä parasta ikinä! Muista uutuuksista kiinnostaa huuliöljy 😊
Siinatar
,
Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan!
Reetta Ekström,
Hei Katja,

Laitoin sinulle juuri sähköpostia. 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/