BUNNY HEELS AND SOMETHING CUTE

Kiitos kaikille teille jotka jaksoitte lukea edellisen postaukseni. Vielä isompi kiitos teille, jotka jaksoitte kommentoida tai lähetitte viestiä jotain muuta kautta. Saitte mut hymyilemään ja inspiroitumaan entistä enemmän. Kiitos, että saan kirjoittaa blogiani just teille.
Nyt kun pöytä on puhdistettu niin on aika palata sen aiheen pariin jota rakastan. Ilman intohimoani muotia kohtaan olisin varmasti erilainen ihminen. Vaikka välillä tunnun potevan jatkuvaa asukriisiä, niin yleensä kuitenkin rakastan sitä, että saan luoda vaatteista erilaisia yhdistelmiä.
Tykkään söpöistä yksityiskohdista, ne tuovat asuun sitä jotain ja herättävät usein ihastusta muissakin. Haaveilen tuosta maailman söpöimmästä karvaötökästä edelleen, mutta koska en ole raaskinut sitä hankkia niin ostin Berliinin reissulta suloisen baby pinkin karvapalluran. Se pääsi kesällä hankitun mustan palluran kaveriksi laukkuuni ja en kestä miten söpöjä ne onkaan yhdessä. Ja just se, että ne piristää mun päivää, mutta on piristänyt myös monien muidenkin päivää söpöydellään.
Postauksen asu on Stockalta lainattu kokonaisuus. Koitin metsästää tuota samettihaalaria Stockan alesta, mutta en ainakaan sieltä sitä onnistunut bongaamaan. Harmi, koska toi haalari oli yksi niistä harvoista, joka on ollut tarpeeksi pitkä mullekin. Ja se olisi tosi tyylikäs kokonaisuus vaikkapa mustan bleiserin kanssa.
Oon muuten tällä hetkellä totaalisen ihastunut kaikkiin samettijuttuihin. Ne eivät tarvitse silitystä, eivät nyppäänny ja se materiaali on vaan takuuvarmasti supertyylikäs.
Iskeekö teihin sametti? Entä mitä olette mieltä tästä asukokonaisuudesta? 
Mukavaa  iltaa kaikille ja kuullaan taas pian!❤︎
XX Reetta


Kuvat: Siina Leppä 
Lips, MACCoat, Tiger of Sweden*Bag, DKNY*Bag Accessory, Kendall and Kylie*Jumpsuit, Tiger of Sweden*Heels, Minna Parikka*
*Loaned

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jasmin N,
Noi korkkarit on ihanat!
Hemmottelin itseäni synttärinä ja tilasin lahjaksi itelleni Asoksen alesta sneaker versiot pupukengistä. Ihan törkeen hyvät jalassa 😊

♥ Jasmin N // Little Things With Jassy
www.blogger.com/profile/153132326444914557
Diiskuneiti,
En kestä kuinka ihana pörrökkä ja kengät! <3
stoori.fi/diiskuneiti
Reetta Ekström,
Ne on kyllä niin söpöt!
Oi, ne on kans ihania! <3 Hyvä tietää että ovat myös hyvät jalassa, oon meinaan monesti miettinyt että onkohan. 😊

Kiitos kommentistasi Jasmin ja ihanaa viikonloppua!
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,