Butterfly

Tänään menin töihin vasta yhdentoista aikaan ja ehdin aamulla päivittää itseni todelliseen kesämoodiin - maksimekkoon. Kuvaa en en ehtinyt napata, koska päivän aikataulut menivät uusiksi. Vaihdettiin keskeltä päivää yhden asiakkaan aikaa viikonloppuun ja ehdin kotiin ottamaan aurinkoa kolmeksi tunniksi. Mikä lämpö! <3 Ainakin vähän tuntuisi aurinko ottaneen kiinni. Taidan kuitenkin jatkaa huomenna samalla mekolla, joten otan sitten kuvia.

Eilen nappasin päälleni viime viikon päivän asusta tutut vaatteet, mutta kivan päivityksen teki Zaran viime kesän löytö: perhoskaulakoru.
Käytän melkein aina huivia tai sitten vaihtoehtoisesti isoa kaulakorua. Olo tuntuu jotenkin orvolta jos kumpaakaan ei ole.
Bongasin kaulakorun tosiaan viime kesänä Zarasta. Juna oli jo pian lähdössä kohti kotia, mutta poikkesin vielä pikaisesti Zaraan ja onneksi poikkesin, koska kaulakoru on ihanan erilainen. Muuten koru on kestänyt käyttöä hyvin, mutta muutama helmi on toisen siiven yläreunasta tippunut. Onneksi sitä ei kovin hyvin huomaa. Lähikuvassa ainoastaan.
Kaulakoru, toppi ja housut ovat kaikki Zarasta.
  • Zara

Tykkää-merkinnät

Kommentit