Christmas gifts

Paketointi, sitä rakastan vielä lahjojen ostamistakin enemmän. Olen hullaantunut siihen niin, että hamstraamillani lahjapaperirullilla paketoisi varmaan autoni useampaan kertaan. Ja entäs sitten ne kaikki ihanat narut! Hienoilla naruilla kun saa kätevästi piilotettua ne ei niin hyvät paketointitaidot.
En siis todellakaan ole hyvä paketoija, mutta olen keksinyt keinot joilla paketeista saa hienoja vaikka väkisin.

Lahjat harvemmin ovat niitä täydellisiä neliöitä joita on helppo paketoida. Niinpä säästänkin pitkin vuotta pahvilaatikoita joissa liikkeeseeni saapuu tilauksia. Usein olen myös säästänyt sen isoimmankin laatikon, johon on ollut pakko paketoida joitain pientä - ihan vaan hämäykseksi. Joulu kun on yllätyksiä täynnä.

Koska kauniit paketit ovat intohimoni, hyödynnän myös kauppojen paketointipalvelun tai lahjapussit, jos ne miellyttävät silmääni. Tänä vuonna saavuinkin Tukholmasta mukanani useampi & Other Storiessin valmis paketti. Yksinkertaista tyylikkyyttä, sitä liike tarjosi paketteihin asti.
Myös Zara Homen hopeiset ja kultaiset lahjapussit hurmasivat minut täysin.

Olin päättänyt jo lokakuussa, että tähän jouluun en hankkisi mitään uusia paketointitarvikkeita, koska kaikkea on niin paljon.  
Mutta jokainen paketointihamsteri varmaan tietää, että tässä päätöksessä on lähes mahdoton pysyä.
Marraskuussa repsahdin ensimmäisen kerran kun bongasin valkoisia paperipusseja sekä pakettikortteja. Mutta onneksi bongasin, koska tässä tulee nyt superhelppo vinkki paketointiin niille, jotka eivät hommasta tykkää sitten yhtään. Valkoinen paperipussi, postikortti + joulukuusenkoriste ja täydellinen lahja on valmis. Mikä parasta, lahjan muodolla ei ole mitään merkitystä. 

Toinen ja viimein repsahdukseni tapahtui Tukholmassa. Lagerhaus on kaikkien näpertelijöiden taivas, josta saa parhaat lahjapaperit ja pakettikortit. Bongasin sieltä kuvissa näkyvän ananaskortin lisäksi lahjapaperia ananasprintillä.
Sain aloittaa sunnuntaini paketoimalla, mutta ananaspaperiin asti en vielä päässyt.
Palaan siis myöhemmin siitä väsättyjen pakettien kanssa. 

Ja te, jotka ette joulusta niin välitä, niin älkää karatko mihinkään - seuraavaksi on luvassa asukuvia Tukholmasta. :)
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3Ja niin, millaisia paketteja te olette tehneet? Jos vaikka blogissa on kuvia, niin jätä ihmeessä linkki kommenttiboksiin. Tykkää-merkinnät