Christmas love

En ole ehtinyt fiilistelemään joulua tällä viikolla niin paljon kuin olisin halunnut, mutta onneksi sentään kuusi on koristeltu ja jokunen paketti sen alta jo löytyy.
Kauan odotettu, lähes aikatauluton, kuuden päivän joululoma alkaa tiistaina ja tämän takia kuluva viikkoni on vierähtänyt töissä. Kuuden päivän työputken jälkeen tuntuu ihanalta päästä huomenna valmiiseen joulupöytään isovanhempien luokse. Ja tänään pääsin myös valmiiseen pöytään kun Tomi oli tehnyt meille ruokaa. <3

Olen innoissani lukenut ennustuksia valkoisesta joulusta, joka aika varmasti saapuu tännekin. Jouluaatto ei vaan ole samanlainen ilman lunta.
Vielä olisi muutama lahja ostamatta ja osa paketeista tekemättä. Ainakaan vielä en kuitenkaan ole tuntenut sitä kuuluisaa joulustressiä. Onnistuin Tukholmasta tekemään niin kivoja joululahja bongauksia, että olen vain ollut innoissani.

Joulu on vuoden juhlista se, jota odotan eniten. Salamyhkäisyys lahjoihin liittyen on mielestäni piristävää syksyn harmauden jälkeen ja yhdessä vietettävä kiireetöön aika joulunpyhinä on korvaamatonta hektisen arjen keskellä.

Postauksen jouluisesta kuvituksesta vastaa Herkku ja Lahja Murenan tarjonta, jota pääsin ihailemaan bloggaajaillan yhteydessä viime kuussa. Eli tässä teille (joille lahjojen hankinta on aiheuttanut stressiä) mahdollisia vinkkejä pukinkonttiin. 

Rauhaisaa joulun odotusta kaikille! <3Tykkää-merkinnät

Kommentit