Cliniquen silmänympärysvoide

Usein kuulee kosmetiikkaosastolla kaverusten keskustelevan: "Pitäisiköhän sitä jo alkaa käyttämään silmänympärysvoidetta?"
Itselläni on todella herkkä silmänympärysiho, joka kuivuu todella helposti. On aika ikävää kun muuten meikki on kohdillaan, mutta silmänalusten kohtaa paakkuuntunut kuivan ihon vuoksi.
Jo vuosia on lemppari kasvovoiteeni ollut Cliniquen. Kun kaksi vuotta sitten Clinique lanseerasi uuden roll-on silmänympärysvoiteen halusin heti kokeilla sitäkin.
All about eyes serum on ihan ykköstuote ja älyttömän riittoisa. Silmänympärysvoiteet pakataan todella pieniin purkkeihin ja pitkät kynnet & sellainen minipurkki on ei niin hyvä yhdistelmä. Siksi tämän roll-on systeemi on erittäin kätevä. Rollin kärki on metallia, jonka ansiosta on ihanan viilentävää laittaa seerumia.
Cliniquen tuotteet ovat tuoksuttomia ja sopivat lähestulkoon kaikille ihotyypeille.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä tuotetta. Olen nyt käyttänyt sitä sen kaksi vuotta enkä ole vaihtamassa mihinkään muuhun silmänympärystuotteeseen.
Ja mikä parasta, vuodessa ei kovin montaa sellaista päivää enää ole, jolloin meiki paakkuntuisivat kuivien silmänalusten vuoksi!


Tässä vielä tuotteen virallinen kuvaus sitä myyvältä sivulta:

All About Eyes Serum 15mlViilentävä seerumi virkistää ja kosteuttaa turvonneita, väsyneen näköisiä silmiä sekä kirkastaa silmänympärykset välittömästi. Kevyt ja öljytön, ei aiheuta ärsytystä, Allergia- ja silmäkääkärien testaama. Tuoksuton.

Tykkää-merkinnät

Kommentit