COAT LOVE

En tiedä, että mikä niissä takeissa mua niin kovasti kiehtoo, mutta himotukseni erilaisia takkeja kohtaan tuntuu vain kasvavan. Tämä tuskin tulee kenellekään yllätyksenä, sillä jokunen erilainen takki on täällä bloginkin puolella vilahtanut. Kaupoissa pysähdyn eniten ihailemaan juurikin takkeja ja keksin heti useamman asun, johon juuri se takki sopisi.

Alennusmyynnit eivät varmasti tule olemaan helppoa aikaa, koska silloin se takkihulluus vaan yltyy. Suurin syy on se, että takkeja saa samaan hintaan kuin vaikkapa paitoja. Ja jos minulta kysytään, että takki vai paita niin vastaus on aika varmasti, että takki.

Onneksi tiedän, että en ole ihan yksin tämän takkihulluuteni kanssa ja jos sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy muitakin takkeihin hurahtaneita niin ilmoittautukaa ihmeessä kommenttikenttään, heh!

Ja mitä tähän asuun tulee niin se on siitä erilainen, että yhdistin siihen kaksi takkia. Palelen todella herkästi ja siksi nahkatakkien käyttö jää itselläni aina todella vähäiselle. Syksyllä keksin, että voin jatkaa pidempään nahkatakin käyttöä, kun puen sen lämpimämmän takin alle korvaamaan vaikkapa neuletakin.
Mitäs tykkäätte tuplatakki yhdistelmästä?
Mukavaa sunnuntaita ihanat! ♥ Kuvat: Erika / NUDE
Beanie / Zara
Sunnies / Gina Tricot
Coat / Gina Tricot
Bag / Marc by Marc Jacobs
Biker Jacket / s.Oliver Denim (collaboration)
Shirt / Reserved
Skirt / Zara
Shoes / ECCO (gifted)
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit