Colorsmash hair shadow testaus & arvonta

Enää ei värejä käytetä pelkästään pukeutumisessa. Kevään uusin juttu on hiusvärinapit.
Kun kuulin näistä halusin heti hankkia niitä liikkeeseeni. Monet miettivät liukuvärjättyjä latvoja, mutta kyllästymisen pelosta jättävät visionsa toteuttamatta.
Nyt voit loihtia itsellesi vaikka joka päivä eriväriset latvat.


Testasin tällaista hiusvärinappia tänään ensimmäisen kerran ja se yllätti minut positiivisesti runsaalla väripigmentillään ja helppoudellaan. Nappi näyttää erehdyttävästi luomiväriltä, mutta on tiiviimpää rakenteeltaan.
Hiusvärinappia voit levittää latvoihin, käyttää raitoihin tai miten itse vain parhaaksi näet.
Toiseen käteen nappi ja toiseen käteen väriä kaipaava hiusosio. Kun olet levittänyt väriä haluamasi määrän, suihkauta viimeistelyksi hiuslakkaa. Väri toimii niin tummiin kuin vaaleisiinkiin hiuksiin ja lähtee yhdellä pesulla pois. Jos hiuksesi ovat todella vaalennetut, suositellaan pesua syväpuhdistavalla shampoolla.


Olin niin innoissani levittämisen helppoudesta, että unohdin pitää koko napista kiinni. Älkää tehkö tätä samaa virhettä, sillä nappi levisi mukavasti mustalle kaakelilattialle...
Terkuin saumoja tuli hinkattua puhtaaksi topsien kanssa.
Onneksi sain suurimman osan väristä talteen ja sain leviteltyä sen niistä muruista sormilla hiuksiini. Väri lähti käsistä älyttömän hyvin kun pesi saippualla ja vedellä. Pelkällä vedellä ei irronnut.Valitsin pitkän pohdinnan jälkeen itselleni tuon oranssin hiusvärinapin. Lopptulokseen vaikuttaa omien hiusten väri ja kuinka paljon valitsemaasi väriä laitat. 
Minusta lopputulos oli todella ihana. Voisin harkita tällaisen värjäyttämistäkin oikein kampaajalla.
Tai mitä olette mieltä lopputuloksesta?
Vihjailinkin jo eilen, että tällainen postaus on tulossa kera arvonnan. Blogini täytti lauantaina ensimmäisen vuotensa, minkä kunniaksi haluan arpoa teillekin tällaisen ihanan colorsmashin hiusvärinapin. <3

Toivottavasti se tulee piristämään voittajaa yhtä paljon kuin minuakin tämän loppumattoman talven keskellä.

Tässä näet kaikki värivaihtoehdot:


Arvontaan osallistuu seuraavasti:
 Kommentoi tätä postausta kertomalla minkä hiusvärinapin haluaisit itsellesi ja muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi.Arvonta käynnistyy NYT ja päättyy 14.3.2013 klo.22.00.
Onko sinulla valinnanvaikeus värin valinnan suhteen?Ei huolta, arvonnassa on myös mahdollisuus voittaa kaksi hiusvärinappia.Osallistut kahden värin arvontaan liittymällä blogini lukijaksi. Liittyminen tämän sivuston lukijaksi onnistuu tuosta sivupalkista parilla klikkauksella. Jos toimit näin, kirjoita kommentti osioon kaksi haluamaasi väriä, sähköpostiosoitteesi, sekä kerro millä nimellä löydyt lukijoistani. 
Valitsit vaihtoehdoista kumman vaan, mutta jos et halua sähköpostiosoitettasi jakaa julkisesti voit hyvin osallistua lähettämällä mailia osoitteeseeni: reetta.ekst@gmail.com
Onnea kaikille arvontaan! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Lila, pinkki tai oranssi! kkurppa@gmail.com
jenni,
Lopputulos on upea, vaikka toteutus vähän tökkikin 😃
Näitä on ihan pakko päästä testaamaan mutta värin valinta on niin hankalaa!
Taidan päätyä lilaan ja turkoosiin.
jenni.sorola(at)hotmail.com
www.blogger.com/profile/033657359692617380