Cubuksen valkoinen ihanuus kera niittien ja neonin

Huhti-toukokuun vaihteessa pyöri telkkarissa Cubuksen mainos, joka sai silmäni viipymään tv-ruudussa joka ikinen kerta. Syynä oli mallin päällä ollut täydellisen yksinkertainen valkoinen kotelomekko. Parasta mekossa oli se, että se oli sellainen laatikkomainen ja selästä avonainen - mikä täydellinen pohja asusteille.
Pakkohan mekko oli käydä kotiuttamassa. <3

Kesällä tärkein asuste kokonaan valkoisen mekon kanssa on mielestäni ehdottomasti rusketus. Sain sitä hankittua sopivasti Kreetan lomalta. Kun loman aikana tuli kutsu pikkuserkun ylioppilasjuhliin - tiesin heti mitä laittaisin sinne päälle.


Asustin mekon ripauksella neonia. Kengät ja laukku ovat ostoksia Haniasta. Tykkään molemmista ihan älyttömästi, tuo laukku on jotenkin niin upea ja erilainen. Isoin miinus on sen pienuus, mutta se on asusteena niin upea, että ei sekään haittaa. Neon ja niitit ovat lumonneet minut täysin tämän kesän aikana.
Mitä te olette niistä muuten mieltä?
Näistä kuvista kiitokset menevät rakkaalle äidille. <3 Täytyy ehdottomasti hyödyntää häntä kuvaajana toistekin.


Mekko, Cubus / Kaulakoru, Zara / Sormukset 3kpl, New Yorker / Ristit, BershkaNiittirannekoru, Aldo / Neonrannekoru, H&M / Huulikiilto, Face StockholmLaukku, kengät ja valkoinen hope rannekoru, Haniasta

Tykkää-merkinnät

Kommentit