CupoNation.fi

Oletko koskaan kuullut CupoNationista*?
Itselleni sivusto oli täysin vieras viime viikkoon asti, vähän jopa ihmettelen, että miten olen voinut sivuuttaa tällaisen sivuston olemassaolon. Kyllähän jokainen tarjouksista tykkää. Ja jos tietyn tuotteen on hankkimassa joka tapauksessa niin onhan se ihan huippua, että siitä saattaa saada vielä alennustakin - kuin rahaa laittaisi pankkiin.


CupoNation on Suomen suurin alennuskoodi sivusto, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2013.
Tykästyin sivuston selkeään ulkoasuun, josta on helppo löytää etsimänsä. CupoNation tarjoaa alennuskoodeja yli 650 nettikauppaan. Mukaan mahtuu niin kotimaisia kuin ulkomaisia nettikauppoja.  Alennuskoodit ovat tulleet jäädäkseen ja syrjäyttäneet lehdistä leikattavat tarjouskupongit ainakin omalta osaltani.
Siksi onkin kätevää, että voimassa olevia alennuskoodeja pääsee selailemaan yhdellä klikkauksella. CupoNation myös lupaa, että heidän sivuiltaa löytyy myös sellaisia alennuskoodeja joita ei saa mistään muualta.

No mitä tämä lysti sitten kustantaa?
Ei mitään. Oikeasti, sivuston käyttö on täysin ilmaista eikä se vaadi edes minkäänlaista rekisteröitymistä. Uutiskirjeen tilaajaksi pääsee parilla klikkauksella ja sen tilasin ainakin itse. Joulu lähestyy ja lahjojen hankkimisen suhteen tuolta löytyy varmasti monille ajankohtaisia alennuskoodeja. Eikä itseä saa myöskään unohtaa.

Ajattelin listata teille tähän muutaman omasta mielestäni hyvän alennuskoodin:

*Ellos alennuskoodi, jolla saa 30% alennusta ostokerran kalleimmasta ostoksesta.
*Hotels.com alennuskoodi, jolla saa 10% alennusta kaikista hotellivarauksista.
*Boozt alennuskoodi, jolla saa 10% alennusta yli 69€ arvoisesta tilauksesta.
*Stylepit alennuskoodi, jolla saat 12% alennusta normaalihintaisista tuotteista.

Onko tämä sivusto teille ennestään tuttu vai ihan uusi tuttavuus?Mukavaa viikon jatkoa! <3 

*postaus toteutettu yhteistyössä CupoNationin kanssa.

Tykkää-merkinnät