DIESEL SS16

Olen aina tykännyt Dieselin vaatteista. Joitakin vaatteita olenkin vuosien varrella merkiltä hankkinutkin, mutta monet ovat jääneet vain haaveeksi, koska en ole raaskinut niitä ostaa. Ensimmäisen Dieselin paidan muistan ostaneeni lukioikäisenä. Tälläkin hetkellä kaapistani löytyy mielestäni jotain Dieseliä ja jotenkin musta tuntuu, että ensi keväänä sinne tulee eksymään jokin uusikin tulokas tuolta merkiltä.

Käväisin viime kuussa tsekkaamassa Dieselin SS16 -malliston. Olen oikeastaan aina vieroksunut punaista väriä itselläni, mutta nyt tunsin suurta vetoa sitä kohtaan. Näinkin tuon punaisen maksimekon täydellisenä yhdistelmänä bikertakin, sotkuisen tukan ja vaikkapa bootsien kanssa.

Mitä kevään farkkumuotiin tulee niin valikoima on älyttömän laaja. Rikotut farkut jatkavat valikoimissa ja farkkujen malleissa on yhä enemmän vaihtoehtoja sen perinteisen pillifarkun rinnalla. Itse olen niiden perinteisten pillifarkkujen rinnalle hankkinut boyfrendit ja mutsifarkut kiinnostaisi myös kovasti. Toki myös ne täydellisest, tarpeeksi pitkät, pillifarkut on ikuisessa etsinnässä tässä osoitteessa.

Kuvien laatu tässä postauksessa ei ole niin hyvä kuin haluaisin, koska luonnonvalo puuttui tilasta kokonaan. The Cockin alakerrasta löytyvä tila oli kuitenkin mitä täydellisin tämän malliston esittelyyn niin koitin edes jotain kuvamatskua saada kameraani tallennettua. Isolla skriinillä pyöri Dieselin kamppisvideo ja se oli ihan huikea. Lisäsin sen snäppiinkin, mutta tietysti unohdin sen päivän my storyn tallentaa. Mutta jos meikän snäpit kiinnostaa niin mut löytää sieltä instastakin tutulla reetta_e nimimerkillä.

Niin ja pakko vielä mainita erikseen, että ihastuin ihan kympillä tuohon Dieselin miesten malliston mustavalkoiseen printtitakkiin. Samaista printtiä oleva takki löytyi myös naisten mallistosta, mutta sen malli ei miellyttänyt silmääni niin voimakkaasti.
Miltäs mallisto teidän mielestä näyttää?
Mahtia uutta viikkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hanna
,
Hyvältä näyttää! Toi mekko<3 Mäkin oon aina tykänny Dieselin vaatteista, mutta jotenkin ne on aina just yli budjetin:( Paitsi farkut...
Reetta Ekström,
Aloin oikein miettimään, että mulla ei oo ehkä koskaan ollut Dieselin farkkuja, hmm... Täytyy siis joskus suunnata niitä sovittelemaan! 😊

Ja kyllä, se mekko! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/