DIY MARBLE TABLE

Marmorihulluus osa triljoona.

Niin siinä nyt on käynyt, että marmorihulluus on saanut mut innostumaan sisustamisesta ihan uudella tavalla. Viime keväänä päällystimme Tomin kanssa liikkeeseeni yhden pienen kaapin marmorikuvioisella kontaktimuovilla ja siitä se ajatus sitten lähti, että sillähän voisi päällystää melkein mitä vaan...

Kesästä asti olen miettinyt, että parhaat päivänsä nähnyt keittiönpöytä saisi helposti uuden elämän ja freesimmän ilmeen marmorituunauksella. Vuoden alussa sain aikaiseksi raahautua Salon Kuismaan, josta aiemminkin olen marmorikontaktimuovia ostanut. Lähdin sieltä pois kassissani viisi metriä tuota ihanuutta.

Viikonloppuna olimme Tomin kanssa molemmat kotona ja viimein sain hänet ylipuhuttua pöydän päällystämiseen. Lopulta siinä kävi niin, että minä valmistin meille lattet ja Tomi hoiti pöydän päällystämisen itsekeen, koska olin kuulemma vain tiellä. Myönnettäköön, olin ehkä ministi parempi latten teossa, kuin sen pirun kontaktimuovin kanssa taistelussa.


Lopputulos oli kuitenkin täydellinen ja pöydän ääressä kelpaa nyt nauttia latte jos toinenkin. Voinkin lämpimästi suositella rupsahtaneen pöydän päivittämistä tällaisella marmorikontaktimuovilla. Ja toki näitä kontaktimuoveja löytyy paljon muitakin kuoseja/värejä. Marmorikontaktimuovia myydään ainakin Kuismalla metritavarana ja ellen väärin muista niin sen hinta on 4,95€/m.

En tietenkään tajunnut ottaa vanhasta pöydästä ensin kuvaa, mutta se oli sellainen kokonaan valkoinen, parhaat päivänsä nähnyt ilmestys.
Mitä tykkäätte pöydän uudesta ilmeestä?
Mukavaa maaliskuuta kaikille! ♥
Ja hei, käykäähän osallistumassa keväiseen Sephora & Oreo arvontaan tästä.SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät