Elinvoimaa hiuksille

Pitkät hiukset ovat aina olleet se mun juttu. Olen saanut nauttia omista pitkistä hiuksistani kauan, kunnes kävi niin, ettei niitä superpitkiä hiuksia enää ollutkaan jäljellä. Tiesin ottavani suuren riskin kun aloin vaalentamaan mustia hiuksiani jokunen vuosi sitten. Kauan tein sitä maltillisesti, tai niin ainakin luulin, mutta vasta nyt olen tajunnut, että miten paljon lukuisat raitakäsittelyt tekivät hiuksilleni hallaa.

Tilanne oli kuitenkin edelleen ihan ok, kunnes kuvaan astui stressi. Hiuksia lähti niin järkyttävä määrä, etten pysty edes kuvailemaan sitä fiilistä kun näin hiukseni about vuosi sitten ilman yhtäkään sinettiä. Luulin pitkään, että hiusharjaan kertyneet hiusmäärät olivat peräisin sineteistä, mutta totuus valkeni kun sinetit otettiin pois. Olen käyttänyt hiuksissani sinettejä niin lisäpituuden kuin tuuheudenkin saamiseksi, eikä se koskaan ole vaikuttanut mitenkään hiuksieni kuntoon. Hiukset ovat aina olleet minulle tärkeä juttu ja olen panostanut niiden hoitoon enemmän kuin vaikkapa kosmetologilla käynteihin.

Eniten olen harmitellut sitä, että jos olisin suostunut myöntämään itselleni stressin tilanteen aiemmin, niin olisivatkohan hiukseni edelleen entisellään. Siihen en saa vastausta koskaan, mutta nyt olen vuoden verran tehnyt töitä sen eteen, että minä ja samalla myös hiukseni voisivat paremmin. Sinettien avulla olen saanut piilotettua hiusteni todellisen tilanteen ja tälläkin hetkellä näpyttelen teillä tätä postausta niin paksun tukan kanssa, että en tiedä miten päin tämän hymyni kanssa tässä koneella istuisin. Vaikka nämä paksut hiukset eivät olekaan omani niin viime viikon tukkaoperaation jälkeen olen tietoinen siitä, että parempaan suuntaan ollaan menossa.Aloitin syksyllä syömään Evonian hiusten tehoravinnetta, koska sellaista sattui löytymään eräästä pressikassista. Olen aina ollut todella skeptinen tällaisten asioiden suhteen ja myönnän, että en olisi mennyt kauppaan ostamaan tällaista tuotetta. Päätin kuitenkin testata näitä hiusten tehoravinne kapseleita, koska uteliaisuus voitti. Yhden paketin syömisen jälkeen huomasin juurikasvuni olevan ihmeen näkyvä jo kahdessa kuukaudessa ja kampaajani kiinnitti samaan asiaan huomiota. Päätin syödä toisen paketin putkeen ja hiukseni kasvoivat sen verran kovaa vauhtia, että marraskuussa laitetut sinetit oli pakko ottaa pois jo viime viikolla, koska liian pitkälle kasvaneet sinetit eivät ole hyväksi omille hiuksille.

Kun kaikki sinetit oli otettu pois, en tällä kertaa pyyhkinyt kyyneleitä peilin eteen päästyäni. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna hiukseni olivat kasvaneet kivasti pituutta ja tyvestä se alkaa taas pikkuhiljaa tuntua sellaiselta tukalta, joka se on ollutkin. Hymyilin, mutta en ollut vielä valmis jatkamaan pelkillä omilla hiuksillani. Varsinkaan kun pääsin testaamaan jotain itselleni ihan uutta hiusten suhteen, mutta palataan siihen tarkemmin toisessa postauksessa.

Nyt siis olen syönyt kaksi paketillista noita Evonian hiusten tehoravinnetta ja aion kyllä jatkaa niiden syömistä. Voihan se toki olla, että hiukseni alkavat muutenkin toipumaan stressin aiheuttamasta tuhosta, mutta uskon vakaasti, että näillä Evonian kapseleilla on ollut tähän elpymiseen oma osuutensa. Muuten en edes kirjottaisi tätä postausta ja vinkkaisi teille tästä tuotteesta.

  Miten tärkeää hiusten hyvinvointi on teille? Entä oletteko itse syöneet joskus jotain hiusten tehoravinteita?
Mukavaa uutta viikkoa kaikille! ♥
Ja tiedättekö mitä, otan tämän päivän aikana yhteyttä Oreo & Sephora arvonnan voittajalle ja kun aiheeseen nimeltä arvonta nyt päästiin, niin paljastan, että tällä viikolla tullaan viettämään blogin synttäriarvontaviikkoa. Aika ihana viikko on siis tulossa, joten pysykäähän kuulolla. ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät