Ellos Fall / Winter 2015

Syksyinen fiilis on taas vallannut mieleni. Aamulla paistoi aurinko, mutta jo päivällä saapuivat pilvet ja sitten onkin satanut, satanut ja satanut. Istun tässä koneella kera teekupposen ja sohvapöydällä palaa kynttilöitä. Poltin muuten torstaina töissäkin kynttilöitä kun ukkonen mylläsi kaupungin yllä. Tähän tunnelmaan sopiikin loistavasti kurkistus Elloksen Fall / Winter 2015 -mallistoon. Mallistoesittely järjestettiin kesäkuun alussa ja syksyn teemaan sopien vettä satoi aamulla kaatamalla.
Ellos on itselleni tuttu sivusto vuosien takaa, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin tutustumaan siihen blogin kautta. En ole muutamaan vuoteen edes käynyt Elloksen sivuilla, joten yllätyin todella positiivisesti siitä, että millaiseen suuntaan se on kehittynyt. Uutena aluevaltauksena Elloksen valikoimiin on tulossa pihakalusteet. En edes tiennyt tykkääväni turkoosinsinisestä, mutta ihastuin suunnattomasti tuohon suloiseen pöydän ja kahden tuolin settiin. Itseasiassa ihastukseni kasvoi sellaiseen mittaluokkaan, että jotain tuon väristä on kotiin tullut hankittuakin, mutta palataan siihen toisen kerran.
Lastenvaatteista ihastuin karvaiseen huppariin, jonka hupusta löytyi aina niin suloiset korvat. Naistenmallistosta silmäni porautuivat mustaan tekoturkistakkiin. Mikä siinä muuten on, että tunnen nykyään kohtuuttoman suurta vetoa takkeihin!? Löytyykö kohtalotovereita? Ruusukultaiset yksityiskohdat ovat myös alkaneet kiehtoa minua aina vaan enemmän.
Ja entä sitten tuo marmoripöytä, IHANA! Olen tässä tuuminut, että tuollaiselle saattaisi ihan oikeasti olla tarvetta kodissamme. Meillä ei nimittäin ole yöpöytiä vieläkään, koska tarpeeksi kivoja ei vaan ole osunut kohdalle ja tuo nyt toimisi myös täydellisenä kuvausalustana. Marmori materiaalina tuntuu näyttävän silmissäni aina vaan paremmalle.
Nyt suuntaan sohvalle ihailemaan kynttilöiden kauneutta - täytyyhän sitä jotain positiivista näistäkin säistä koittaa löytää.
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit