ELLOS FW16 KESÄISISSÄ TUNNELMISSA

Viime viikolla oli yksi tämän vuoden kauneimmista pressitilaisuuksista. Kyseessä oli Elloksen FW16 pressi, joka järjestettiin upeassa Aallonkodissa. Vaikka esillä oli tulevan syksyn ja talven juttuja niin tilaisuuden teema oli kesäjuhlat. Juuri tuona päivänä ei tosin ollut mikään kovin kesäinen sää, mutta upealla kukkaloistolla täytetty tila loi niin kesäisen tunnelman, että uskalsin nauttia herkullisista ruoista parvekkeella. Siellä oli niin kauniita asetelmia, että en vaan malttanut pysyä sisällä. Ja olihan se hauskaa saada vähän haastetta siitä, että pääsekö pöydän ääreen niin, että salaattia on vielä lautasella vai ehtiikö tuuli viedä sen mennessään. Itse selvisin tästä haasteesta, mutta lentäviä salaatinlehtiä bongasin kyllä parvekkeelta.

Ruoasta, kuten ei oikein mistään muustakaan oleellisesta, mulla ei valitettavasti ole kuvia. Koska siinähän kävi niin, että hurmioiduin kukkasista niin paljon, että kuvailin vaan niitä ihan kaikessa muodossa. Jopa jäisinä. Toki selasin vaaterekitkin läpi ja taas yllätyin positiivisesti siitä, että mihin suuntaan Ellos mallistojaan viekään. Todella tyylikkäitä juttuja löytyi useampiakin. Kukkasten upeuden lisäksi tähän köyhähköön kuvasaldooni vaikuttaa ehdottomasti myös se, että olin herännyt aamulla neljän aikaana ja suuntasin tuonne pressiin töiden jälkeen.

Olen pistänyt merkille, että tällaisina päivinä en jotenkaan osaa keskittyä mihinkään täysillä. Tai no työni kyllä teen keskittyneesti, mutta muuten tuntuu, että keskityn kaikkeen muuhun kuin siihen olennaisimpaan. Tällä viikolla kävi jopa niin, että tajusin yhdestä pressistä lähdettyäni, että juttelin vaan muiden kanssa ja ihastelin syksyn mallistoa, mutta en ottanut yhtäkään kuvaa, oikeesti yhtäkään. En edes snäppiin muistanut kuvata mitään. 

Mutta onhan se hyvä välillä vaan olla ja keskittyä kuvaamisen sijaan niihin ihaniin ihmisiin täysillä, joita presseissä aina tapaa. Onneksi Elloksen pressisstä sain edes nämä ihanat kuvat kameraani tallennettua. Sillä vähänkö haluaisin meidän sohvapöydälle kesäksi tollasen lyhdyn, jonka sisällä on kukkasia. Niin ihana idea, joka ei todellakaan olisi koskaan tullut itselleni mieleen.

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥


Tykkää-merkinnät