Elokuinen miniloma Tukholmassa

Syyskuu lähenee loppuaan. Kävin tällä viikolla Viking Gracella risteilemässä ja samalla muistin - mun ja Tomin Grace & Tukholma kuvat on edelleen julkaisematta.
Meillä oli tosiaan elokuussa ensimmäisen kerran kahteen vuoteen lomaa samaan aikaan.
Kävimme piipahtamassa Tukholmassa viikkarin hotellipaketin muodossa. Kaksi yötä laivassa, kaksi päivää ja yksi yö Tukholmassa.
Reissu oli onnistunut, mutta raskas. Kaksi herätystä aamulaivan saapumisen mukaan ei ollut herkkua.
Mutta Tukholma, se on aina vaan niin ihana! <3
Maistoin Gracella elämäni ensimmäisen kerran bataattiranskalaisia. Nam, ne oli ihan älyttömän herkullisia. Laivan ehdoton plussa oli vähän erilaisempi ravintola tarjonta. Keulassa sijaitseva shampanjabaari oli upea.
Emme ehtineet hirveästi laivaan tutustua, koska menimme Gracella vain ylityksen koko risteilyn sijaan. Jäin kaipaamaan läpi laivan menevää "kävelykatua". Isoin miinus oli kuitenkin hytti, joka vastasi kooltaan koirankoppia. Olimme kahden hengen hytissä, jossa sängyt olivat päällekkäin. Luulin kyllä varanneeni eri hytin, mutta infotyöntekijän kanssa oli asiasta mahdoton keskustella. Jos siinä hytissä olisi joutunut koko risteilyn viettämään olisi tullut hulluksi. Vessan ovea ei esimerkiksi saanut auki ellei toinen mennyt makaamaan alapedille tai noussut seisomaan hytin oven eteen. Kätevää vai kuinka.Yllä Tomin tax free ostokset ja alla minun. Voisiko enää helpommi erottaa naisen ja miehen ostokset? :D
Olen muuten niin onnellinen tuosta Maria Montazami kirjasta. Se on toteutettu upeasti ja sivut ovat toinen toistaan kauniimpia. Kerron heti kun olen jotain kirjassa olevaa reseptiä kuolaamisen sijaan kokeillutkin.
Maria Montazami on Viking Gracella ensi viikolla tavattavissa. Harmittaa, että en millään pysty menemään laivalle silloin ja saamaan kirjaani hänen nimmaria. Onneksi viime viikolla starttasi Ruotsin miljonääriäitien viides kausi, se lohduttaa edes vähäsen.Tietenkin myös pojat olivat reissussa mukana. <3
Lyhyiden unien jälkeen heräsimme Tukholmasta ja kävelimme satamasta keskustaan. Harvoin olen kaupunkia nähnyt niin hiljaisena. 


Kesä, minulla on ikävä sinua. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minna - Carefree Casualness,
Oijoi, mullakin on ikävä kesää ja Tukholmaa!
Olen tässä miettinyt jo jonkin aikaa että pitäisi taas lähteä käymään Tukholmassa..
Upea asu muuten sulla tuolla tuo hame ja Maria Montazami <3

http://carefreecasualness.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/181157494493045378
Reetta Ekström,
Oon itse miettinyt ihan samaa. Olis niin huippua päästä sinne joululahjaostoksille. <3
Kiitos Minna! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159