Ensimmäinen lomapäivä

Olin niin haaveillut, että olisin tänään kuvannut vaikka ja mitä tuote juttuja, mutta valon määrä oli aamusta asti miinuksen puolella. Valottomuuden vuoksi tämän postauksen kuvittaakin meikä hotellin pedistä heränneenä. Ja kyllä, olen suurimman osan päivästäni viettänyt sängyssä. Päikkärit otin jo aamupäivällä ja muutenkin oli jotenkin ihanan rentouttavaa vaan makoilla siellä peiton alla ja viestitellä ystävien kanssa. Mitä kuvaan tulee, niin olisi kyllä kätevää jos heräisi aina noin freesinä!

Jatkoin päivääni hierojalla ja kävin parissa kaupassa. Tein ruokaa, koska kerrankin oli aikaa ja kun Tomi tuli töistä niin söimme yhdessä. Arkena tällaista tapahtuu todella harvoin, koska työaikamme ovat niin erilaiset.

Ruoan jälkeen jatkoin rentoilua ja aloin kurkkimaan, että mitä kaikkea kameran muistikortille on syksyn aikana tullut tallennettua. Löysin yhdet asukuvat, joiden olemassaolon olin ihan unohtanut - mahtava löytö, koska uusia asukuvia ei ole tullut otettua ikuisuuteen tämän pimeyden vuoksi. Eli voin luvata, että tänä vuonna tulee vielä ainakin yksi asukuvapostaus blogiin. Toivon, että saisin lomani aikana edes jonkun asun kuvattua.

Tyhjensin muuten kaupan kaikista ihanista joulusuklaista, mutta en itseäni varten. Musta on ihana laittaa vähän jotain herkkua joulupaketteihin mukaan ja nyt kun herkkuja on niin pääsen tekemään paketteja lisää - ihan parasta.
Huomenna suuntaan Turkuun tekemään kaikki loput jouluostokset. Aion myös käydä testaamassa jotain itselleni ihan uutta juttua. Mutta palataan tähän uutuus juttuun sitten huomenna. 
Mitäs suunnitelmia teillä on näille joulua edeltäville päiville?
Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät