Ensimmäinen syysasuni

Vietin tänään syntymäpäiviäni rakkaiden kanssa. Hei nythän on jo perjantai, eli eilenhän se vanheneminen virallisesti tapahtui.
Kerron synttäripäivästä enemmän kun saan kaikki siihen liittyvät kuvat koneelle.
Nyt pyhitän tämän postauksen yksin asukuville, syksyisille sellaisille.
Päivällä oli todella lämmintä ja kuljeskelin Salossa puolihameessa ja varvassandaaleissa. Tarkoitus oli viettää koko ilta siinä hameessa, mutta Turussa oli todella paljon kylmempi kun viiden maissa olin perillä.
Onneksi olin jonkinlaisen fiksuuskohtauksen saanut kotona ja pakannut myös pitkät housut mukaan.


Hameen vaihduttua housuihin oli tämän syksyn ensimmäinen syysasu valmis. Syysvaatteissa vaan on sitä jotain, mutta en osaa eritellä että mitä.
Kuvia ottaessamme sattui hauska juttu kun Kaksi yhden hinnalla - blogin Jenna käveli kuvauspaikkamme ohitse. Hän kertoi jo kauempaa katsoneensa, että tuolla varmasti otetaan asukuvia ja oikeassahan Jenna oli. Vaihdettiin vähän kuulumisia ja lupasin yrittää saada kuvat mahdollisimman nopeasti koneelle. Kiitos siis tämän yhteensattuman on kuvat jo tässä postauksessa, koska lupaus on lupaus.
En ole koskaan asunut muualla kuin Salossa, mutta Turussa kummasti aina törmää tuttuihin. Tuntuu välillä, että törmään Turussa liikkuessa tuttuihin enemmän kuin Salossa.


Vaikka nämä kuvat ovat syksyisiä jopa valaistukseltaan niin jaksan uskoa kesäisiin päiviin. Ihan varmasti joku mini lämpöaalto tulee meitä vielä hemmottelemaan. 


Nämä on muuten ensimmäiset uudella kameralla otetut asukuvat jotka julkaisen. Mitä olette mieltä kuvista?
Huivi & Neule, Zara / Takki, Gina Tricot / Toppi alla, BershkaRannekorut: &other stories, Kenneth Jay Lane, AldoFarkut, Dr. Denim / Laukku, Marc by Marc JacobsKengät, Via Vai

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Kauniit kuvat 😊
Jenna,
Tuli kyllä kivoja kuvia 😊 Asukin on ihana!
www.blogger.com/profile/130219116648997246
Reetta Ekström,
Kiitos, tykkään kanssa kovasti. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159