Ensimmäiset asukuvat Kreetalta

Heräsin tänään siihen totuuteen, että siitä on kaksi ja puoli viikkoa kun tulin takaisin lomalta. Aika on mennyt niin nopeasti, että olen aivan hämääntynyt. Samalla hetkellä tajusin, että en ole vieläkään saanut niitä satoja lomakuvia koneelle saatika aiheesta tehtyä postausta.
Ryhdistäydyin ja tässä olisi asukuvat loman toiselta päivältä.
Kuvat on otettu hotellillamme. Teen Kedriksoksesta vielä ihan omankin postauksen, mutta ministi hotellia näkee näistäkin kuvista.

Asusta sen verran, että ostin nuo kengät reissusta heti ensimmäisenä iltana ja olen aivan rakastunut niihin. Tämä on nyt kolmas kesä kun käytän maksimekkoja ja toivon, että ne eivät enää ikinä häviä kokonaan kauppojen hyllyiltä. Vaikka aamulla nukkuisi kuinka pahasti pommiin näyttää freesiltä kun vetäisee jonkun ihanan maksimekon päälle - nimimerkillä, tämä tuli todistettua viime viikolla!

Loma oli kyllä niin onnistunut, että kauhea ikävä iskee kun näitä kuvia katselee, toivottavasti vielä joskus, neljännen kerran, pääsen palaamaan noille portaille. <3Farkkuliivi, Stradivarius / Mekko, H&MRannekorut, H&M, Aldo / Laukku, Marc by Marc Jacobs Kengät, Haniasta

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Onpas ihana asu! Noi kengät on mielettömän kivan väriset 😊
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Reetta Ekström,
Annika,
haha ! costumen sivuilta bongasin tän sun blogin ja näin ton kreeta-jutun niin lähin tsekkaamaan, lähen tänään yöllä kreetalle just tonne kedrissos hotelliin 😃 oliko mukava paikka ja hyvä ympäristö? 😊
www.blogger.com/profile/034339146905061641
Reetta Ekström,
Yritin vastailla sulle tänne jo päivällä kännykän kautta, mutta ei se bloggerin sovellus jostain syystä suostunut lähettämään vastausta. 😟 Toivottavasti nyt kuitenkin ehdit nähdä tämän ennen reissua tai ihan ekoilla päivillä.
Ensinnäkin - ihanaa reissua sinulle! 😊
Itse olin kedriksoksessa nyt kolmannen kerran - tykkään paikasta ihan valtavasti. Hotelli on ihanan rauhallinen ja vieressä ei ole mitään muuta hotellia. Palvelua on loistavaa ja huoneet todella siistejä. Sellainen perinteinen kreikkalainen hotelli siitä tulee mieleen, mutta hyvällä tavalla. Allasbaarista saa herkullista ruokaa, suosittelen maistamaan pizzaa, se on kedriksoksessa parasta, mitä ikinä olen kreikassa syönyt.

Hotellin sijainti on loistava. Hotelli on pienen mäen päällä ja sen alapuolella n.100metrin päässä on bussipysäkki josta pääsee Haniaan vajaassa kymmenessä minuutissa. Matka maksaa 1,1€ ja lippuja saa ostaa hotellilta.
Hania on niin paras paikka ja sinne kannattaakin mennä joka ilta syömään ja shoppailemaan! 😃
Myös Plataniaksessa kannattaa käydä ja senkin bussin pysäkki on todella lähellä hotellia.

Toivottavasti lomasi on onnistunut ja jos tulee jotain kysyttävää mieleen niin laita ihmeessä tänne tai mailiin: reetta.ekst@gmail.com. Vastaan mielelläni! 😊 Olen ollut tolla alueella kaikkiaan kuusi kertaa niin paikat alkaa jo olemaan suhteellisen tutut. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159