Erilainen maanantai ja kynsirakkautta

Maanantai oli ihanan erilainen viime viikkoon verrattuna. Tein viime viikon aikana töitä yli 60h ja siitä syntynyt väsymys tuntuu painavan silmää vasta nyt.
Onneksi teen työtä, jota rakastan. Vaikka kyllähän niitä huonoja päiviä silti sattuu eteen, työssä kuin työssä, sitä ei varmasti kukaan voi kieltää.
Maanantaina menin erittäin hyvällä fiiliksellä töihin. Sain viikonlopun aikana tehtyä peräti kolme roikkumaan jäänyttä firman tilausta - paketteja odotellessa. 
Olin täynnä intoa uudesta viikosta myös siksi, että viimein on aikaa liikunnallekin. Kävinkuin heti maanantaina salilla ennen hierojaa. Nyt on kieltämättä aika juntturainen olo. Hartiat on hellinä hieronnasta ja kaikki muuta paikat jumittaa salitreenistä, no ainakin tietää jotain tehneensä.
Sain eilen tehdä asiakkaalleni niin ihanat kynnet, että kynsikateushan siinä iski samantien. Kynnet olivat sopivasti syksyiset, mutta kuitenkin raikkaat. Rakastuin niihin jo suunnitteluvaiheessa ja niiden valmistuttua tunne vain syveni. Teen yleensä aika yksinkertaisia kynsiä niin tunsin myös erilaista onnistumisen riemua näiden kohdalla. Teen kynsiä Bio Sculpturen geeleillä. Harmi, että olin unohtanut järkkärin kotiin. Onneksi sain kynnet iPhonella ikuistettua.


Mitä te tykkäätte näistä kynsistä?
Mukavaa viikkoa kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Essi,
Tää uus ulkoasu on tosi kiva ja simppeli! 😊

Mä en yleensä niin välitä geelilakkauksista, mutta nyt täytyy sanoa et oon ihan myyty! AIvan upeet! Minkä hintaset tollaset kynnet esim on ja kauanko ne kestää hyvänä? 😊
www.blogger.com/profile/065037220412445406
Anonymous
,
Aivan ihanat!! <3
Reetta Ekström,
Kiitos! 😊 Vaikka muutokset on suhteellisen pieniä niin itsekin tykkään kyllä kovasti.

Oi, kiitos, ihana kuulla!! <3 Näiden hinta on n.60€. Bio Sculpturen kynnet kestävät hyvinä 4-8 viikkoa. Hirveästi kynsien kesto riippuu siitä, että mitä esim.tekee työkseen.
Mut hei, tervetuloa saloon vaan! 😊 <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159