Extreme day

Tänään olen tehnyt jotain uutta x2! Ja jotain sellaista, mikä on kyllä todella epätyypillistä itselleni. Onneksi on ihana mies apuna <3
Olen aina tykännyt ajaa autoa, mutta siihen se ymmärrys niiden suhteen sitten loppuukin. Viime syksynä tuli ajankohtaiseksi se, että tarvitsen oman auton. Keskustaan/työpaikalle on kuitenkin jonkun verran matkaa ja täällä ei oikeasti ole mitään julkisia yhteyksiä. Suuntana oli siis autokauppa ja koska en niistä mitään ymmärrä, oli ainoina kriteereinä, että se on kivannäköinen ja värinen - mieluiten pinkki. Pinkkiä autoa ei kuitenkaan löytynyt, mutta ensimmäisessä liikkeessä johon mentiin nökötti koralli Ford Ka. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! :D Tein elämäni ensimmäiset autokaupat, ilman, että edes koeajoin autoa. Ulkonäkö kriteerit täsmäsivät, niin mitä sitä sitten turhaan asiaan sen enempää aikaa tuhlaamaan.. :DMutta nyt siihen tähän päivään. Kesärenkaat kera uusien alumiinivanteiden (sen verran tiesin, että osasin moiset vaatia kauppaa tehdessä) kyytiin ja kohti autokorjaamoa ja renkaiden vaihtoa. Siinä meni niin vähän aikaa, että nauratti ajatus siitä, miten itse olisin tuolla pihalla varmaan edelleen, eikä yhtäkään rengasta olisi siltikään vaihdettu!
Koska kesärenkaat olivat niin puhtaat, korostui auton likaisuus jo enemmän kuin liikaa. Eli seuraavaksi suuntana autopesu, elämäni ensimmäinen kerta sekin. Enkä niistä pesuistakaan mitään tajunnut, sana kiilto, kuulosti kivalle niin valitsin sitten kiiltopesun. Autossa istuminen pesun ajan ei kyllä ollut mitään lempparipuuhaa! Mutta jonotus pesuun taas sujui mukavasti, hain vähän mäkkäristä sapuskaa :D Nyt on siis auto puhdas ja KIILTÄVÄKIN vielä. Great day! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit