FAR FROM BASIC.

Olen tullut siihen tulokseen, että tiistait on nykyään mulle niitä hankalimpia päiviä viikosta. Tänäänkin olo on ollut niin saamaton, vaikka oikeasti olen tehnyt vaikka ja mitä. Tän päivän parhautta oli hiusten tuunaus sinettien vaihdolla ja käynti torilla Katan kanssa. Aurinko jopa hetkittäin paistoi ja latte maistui hyvälle - jäätelöä kun en tarkentunut ottamaan. Salon torilla on sellainen ihana Thai kärry, josta saa niin parasta ruokaa. Nappasin siitä annoksen Tomille mukaan.
Eilen hurautin töiden jälkeen Turkuun treffaamaan Erikaa ja metsästämään hänelle jotain kivaa asua juhliin. Olen yrittänyt pysyä kaupoista poissa ja eilen kiinnitinkin huomioni siihen, että miten monissa paikoissa alet olivat alkaneet jo nyt. Pakko myöntää, että aina vaan aiemmin ja aiemmin alkavat alet ovat vieneet fiilikseni alennysmyynneistä lähes kokonaan. Itse odotankin juhannuksen jälkeiseltä viikolta ainoastaan Zaran alejen alkamista ja okei, COSsin myös.
Oon nyt vaan ottanut sandaalit käyttöön, vaikka välillä ne vähän vilpoisilta ovatkin tuntuneet. Hermoromahdus sukkien kanssa on saavuttanut varpaani, joten aion boikotoida umpinaisia kenkiä muina kuin sadepäivinä. Ja kyllähän ne Birkit vaan tuntuu niin hyvälle jalassa edelleen. Sain Ivyreveliltä yhteistyön tiimoilta tuon t-paidan muutama viikko sitten. Olen aina ollut huono käyttämään t-paitoja, mutta tohon olen tykästynyt ihan kympillä. Se on juuri sopivan pituinen ja mukava päällä.
Mutta tiiäättekö, nyt mun on pakko lopettaa höpöttely ja siirtyä katsomaan Saliksia, on meinaan niin jännät tilanteet taas käynnissä. :D Sarja on vuosien varrella vaan huonontunut, mutta en silti pysty olemaan katsomatta = NOLIFE.
Löytyykö muita Salkkareihin koukuttuneita? Entä mitäs tykkäsitte asusta?
Mukavia päiviä kaikille! ♥Kuvat: Erika / NUDE
Sunnies, Aldo / T-shirt, Ivyrevel (collaboration) / Jacket, H&M
Watch, Esprit (gifted) / Pants, H&M / Shoes, Birkenstock (gifted)
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ansku,
Haha! No täytyy sanoa että ei tullut kyllä salkkareita katsottua, vuosiin. En edes tiedä keitä ne tyypit siellä on 😃 Joskus katsoin kyllä jokaisen jakson. Ja syksyllä taas pitänee katsoa, kun Aitolehti näyttelee siinä 😊
www.peaceandstyle.fi
hanna
,
Kivalta näyttää sun asu! Mullakin aina tuppaa jäämään t-paidat käyttämättöminä hyllylle makaamaan. Kyllä vaan niissä on usein muotoilut ja pituudet mitoitettu enemmän normipituiselle käyttäjälle ja jotenkin niissä se haittaa enemmän kuin joissain muissa vaatteissa. Tässä on jo jokunen vuosi ollut käynnissä edes jotenkuten käytettävän t-paidan metsästys... Ivyrevel on edelleen tsekkaamatta:)
Reetta Ekström,
No mut hei, jos tarvitset jotain tukiopetusta tän asian suhteen niin olen käytettävissä! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos Hanna! <3

Tässä on kyllä pituus aika kivasti kohdillaan ja paidan mallista tykkään myös. Kannattaa testata, voisi olla aika kiva sinullekin! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
camilla,
Siinähän ne on, Birkenit. 😉 Kurkkaas sun kengän sisäpohjaan onko siinä jalanjäljen kuva (2-3cm pieni), vai meneekö jalan kuvassa vain valkoiset pienet ääriviivat. Jos se on täysin "värjätty valkoinen ns. jalanjälki, eikä ääriviivainen jalanjälki, niin kyseessä on kapea lestinen malli.
everything-has-beauty.blogspot.fi/