Fiiliksissä

On tärkeää osata iloita niin pienistä kuin isoistakin jutuista. On asia sitten iso tai pieni niin ilon määrä on yleensä se sama. Itse ainakin koen saavani hurjasti energiaa juuri niiden pienten onnistumisten fiilistelystä.

Tällä viikolla olen ottanut aikaa itselleni enemmän ja töiden jälkeen suunnannut kotiin teekupposen äärelle. Olen viimein rohkaissut mieleni ja käynyt hammaslääkärillä sekä suuhygienistillä. Varmaan monen korvaan tällainen kuulostaa ihan pöntöltä, mutta itselleni tällaisten asioiden hoitaminen ei ole itsestäänselvyys. Vaikka lähdinkin tiistaina hammaslääkäristä puoli naamaa puudutuksesta tunnottomana oli olo silti älyttömän hyvä ja kepeä. Sain rastita hoidettavien asioiden listalta kohdan, joka on pyörinyt siellä vaatimattomasti parisen vuotta.

Tänään pääsin rentoutumaan hierojalle ja vieläpä lahjakortin kanssa. Kiitos tästä kuuluu Tomille.♥ Työni takia hierojalla käynti on itselleni ihan oikeasti pakollinen juttu, mutta tästä en ole kyllä yhtään harmissani. Vähemmän jumittavat hartiat ovat oikotie kokonaisvaltaisesti parempaan olotilaan. Jos aina vaan mietit, että pitäisi varata aika hierojalla, niin tee se nyt heti - et varmasti joudu katumaan.

Tähän väliin pakko mainita, että keitin juuri itselleni ihan uutta teetä, Sugarin pressistä saatu Hari Tean, Choco Chai on taivaallista ja se maistuu ihan oikeasti suklaalle. Olen siis fiiliksissä tästäkin ja tiesittekö, että teen juonti on oikeasti todella terveellistä hommaa?

Tänään ehkä leveimmän hymyn nosti huulilleni puhelinsoitto, jonka sain Radiokirppikseltä. Jonottaminen palkittiin ja me päästään Erikan kanssa lauantaina aloittamaan meidän yhteinen kirppispöytä. Hyvästi tavarahelvetti! Nyt aion oikeasti laittaa kaapit fiksumpaan järjestykseen, joten paljon hyvää tavaraa on lähdössä myyntiin.

Huomenna on viikon viimeinen työpäivä ja odotan sitä ihan innoissani. Sovin meinaan huomiselle lounastreffit ystäväni kanssa. Yllättäen suuntaamme sushille.♥
Tällaista tänne, mutta mitäs teille? Löytyykö aiheita olla fiiliksissä? 
Mukavaa iltaa kaikille ja hyviä fiiliksiä huomiselle! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mari,
Mä oon kerrankin hoitanu mun elämän niin, että mun ei tarvi huomenna poiketa kauppaan vaan pääsen töistä suoraan kotiin. Mä aion niin todella nukkua isot päikkärit rötkösohvalla 😊 😊 😊 Tiedossa on pari stressaavaa juttua tulevan viikon sisällä, joten kaikki rentoutuminen menee pankkiin 😊
marihblog.com
Reetta Ekström,
Toi on niin parhautta kun saa töistä mennä vaan suoraan kotiin! <3

Ihanaa viikonloppua Mari! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/