Final day, FINALLY, kaalisoppadieettiä

Viikko on mennyt nopeasti, onneksi. Mutta olisi kamalaa, jos aina joutuisi jotain ruokavaliota päivästä toiseen noudattamaan näin orjallisesti. Tämä on ensimmäinen dieettini, jonka olen saanut vietyä loppuun asti. Tahdonvoima on kyllä välillä ollut koetuksella.

Keskiviikko sujui maanantain ja tiistain rutiinilla, koska sain syödä kaalisopan lisäksi sekä vihanneksia että kasviksia.
Repsahdin vaahtokarkkiin ja pähkinään - yksi kumpaakin.

Torstai oli ehdottomasti haastavin päivä. Oli ihana ajatella, että sen jälkeen olen voiton puolella, mutta päivän sallitut ruoat eivät olleet kovinkaan monipuolisia. Kaalisopan lisäksi sai juoda rasvatonta maitoa niin paljon kuin halusi. Listassa oli myös kahdeksan banaania, KAHDEKSAN! Yritin kaikkeni, mutta pääsin vain kuuteen. Hampaiden klähmäisyysaste oli karmiva ja pesinkin niitä illalla varmaan viisitoista minuuttia.
Makeanhimoa ei sinänsä ollut, mutta samojen makujen puuduttamana söin kaksi vaahtokarkkia.

Perjantaina ohjelmassa oli tuhota 300-600grammaa lihaa, 6kpl tomaatteja sekä kaalisoppaa. Söin kaksi pihviä ja lihapullia, 600 grammaan en kyllä päässyt. Pihviä ei ihan heti tee mieli tämän päivän jälkeen.
Repsahduksena pari vaahtokarkkia ja pähkinää.

Lauantaina sai syödä lihaa ja kasviksia niin paljon kuin halusi. Kaipasin jotain uusia makuja kaalisopan rinnalle, joten paistoin naudan jauhelihaa ja lisäsin siihen purkillisen yrttitomaattimurskaa. Maku oli taivaallinen. Töissä söin muutaman lihapullan ja kaikkiaan söin eilen kaksi kurkkua sekä porkkanoita.
Makeanhimo oli eilen ihan valtava ja repsahdinkin kahteen pieneen palaan pätkistä sekä kuuteen pähkinään.

Sanotaan, että mitä kauemmin on ilman herkkuja sitä vähemmän niitä edes tekee mieli.
Minun kohdallani tämä ei todellakaan ole pitänyt paikkaansa, koska herkkuhimotus on tuntunut vain kasvavan viikon edetessä!

Tänään olen veden lisäksi saanut juoda sokerittomia mehuja. En ole mikään mehujen lipittäjä, mutta hyvin ovat pitäneet näpit irti herkuista.
Kävin tänään ja torstaina myös kävelemässä 45min tyhjällä vatsalla. Tämän tavan koitan pystyä säilyttämään pitkin syksyä ja talvenakin, vaikka molempia vuodenaikoja inhoan eniten.
Sopan lisäksi on tänään ohjelmassa tummaa riisiä ja kasviksia. Taidan kohta pistää riisit porisemaan, niin voin niitä nakerrella sitten kaalisopan kanssa.
Illalla annan itselleni luvan muutamaan pähkinään BB-talk shown kisakatsomossa.

Odotan kovasti huomista aamua. Eniten olen kaivannut normaalia aamupalaa: puuroa, jogurttia, viiliä ja leipää. Aion ensi viikolla vielä koittaa syödä päivittäin kaalia jossain muodossa.
Kahden viikon kuluttua tämän dieetin saa tehdä uusiksi. Katsotaan haastanko itseni viikoksi heti silloin uudelleen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit