First time COS Helsinki & siskon tuparit

Elokuun lopussa pääsin vihdoin käymään ensimmäistä kertaa alkukesästä avatussa COS:n liikkeessä. Kämp Galleriassa sijaitseva liike oli todella mahtava. Paljon valikoimaa ja kiva kolmikerroksinen ratkaisu. Ison plussan annan myös todella tilavista pukukopeista, joiden oven saa lukkoon. Henkilökunta oli myös mahtava, ystävällistä palvelua viimeisen päälle.
Suosittelen lämpimästi poikkeamaan liikkeessä. Jos arvostaa laadukkaita materiaaleja ja ajattomia ratkaisuja, ei COS:lla käyntiä voi jättää välistä.

Sovitin ison kasan vaatteita ja olin päättänyt, että jonkun yhden jutun saan ostaa. Voi sitä onnen määrää kun vedin COS:n mustat farkut jalkaan ja niissä oli tarpeeksi pitkät ja tiukat lahkeet. Tämä on lähes mahdoton yhtälö itselleni. Tässä onnen hetkessä en voinut kieltää itseltäni housujen kanssa täydellisesti sopivaa ohuenohutta oversize neuletta.

COS:lla on myös verkkokauppa, mutta sieltä en ole koskaan tilannut, vielä.
Tässä linkki sivuille: http://www.cosstores.com/

Tässä muutamia kuvia ostoksista:

Saman päivän ohjelmassa oli myös lounas keittiömaailma Kattilan Coccola ravintolassa siskon kanssa sekä hänen tuparit. Silloin oli todella kaunis ja kesäinen päivä. Ruokailun jälkeen innostuimme kiertelemään lintsillä ja pelailemaan muutamia pelejä.
Hyvin meni pelailut ja molemmilla oli pehmolelut kainalossa pois lähtiessä!

Tässä kuvat ravintola Coccolan ruoista:

Onneksi söimme päivällä pääruoaksi vain salaattia, koska sisko oli laittanut pöydän koreaksi ja tupareissa oli tarjolla kaikkia ihania herkkuja. <3

Mainitsinkin kerran aiemmassa postauksessa Lontoosta hankkimistani uudenlaisista tekokynsistä.

Juhlan kunniaksi otettiin kynnet ensimmäisen kerran käyttöön ja ne todella lunastivat lupauksensa viikon pysyvyydestä. Kynnet kestivät jopa vähän yli viikon. Jos et esim. töiden puolesta voi kynsiä pitää aina niin nappaa ehdottomasti tällainen pakkaus juhlia varten kaupan hyllyltä. Kesäkuussa nämä olivat uusinta uutta Lontoossa, eli en tiedä, saako näitä vielä suomesta. Mutta jos tulee vastaan niin annan kyllä täydet suositteluni.
Tämän helpompia kynsiä ei voi olla - takaata napattiin vain ohut kalvo pois ja kynsi painettiin paikoilleen. Erillistä liiman kanssa läträämistä ei siis tarvita näiden kanssa lainkaan.
Lopputulos oli todella siisti.  • COS

Tykkää-merkinnät

Kommentit