GANT Home SS16

En nyt valita tän päivän säästä sen enempää, totean vaan, että hypätäänpä kohti valoisaa kevättä kurkistamalla GANT Home SS16 -mallistoon. Tässä mallistossa on meinaan sellainen voima, että kun sen katsastaa niin sää voi muuttua äkistikin. Kun reilu viikko sitten kävin GANTin pressissä niin kipitin mestoille jäätävässä vesisateessa. Nautittuani lasin vastapuristettua applesiinimehua ja ihailtuani tovin mallistoa niin sade lakkasi kuin seinään ja ilma kirkastui. Tämä mallisto todellakin antoi lupauksen keväästä.

Kun suuntasin takaisin töihin niin sainkin käppäillä auringonpaisteessa. Taktiikkani onkin, että kun nyt julkaisen tämän postauksen, niin huomenna saamme nauttia edes vähän valoisammasta päivästä.

GANTin sisustusjutut ovat aina olleet mieleeni. Meillä itseasiassa on kotona GANTin astiasto ja jokunen pyyhekin. Kaikkien laatuun olen ollut supertyytyväinen ja vanhimmat mukit ovat olleet päivittäisessä käytössä lähes kymmenen vuotta. Vahva suositus GANTin astioille tulee siis tästä osoitteesta.

Erityisen heikkona olen GANTin mukeihin ja siksi en saanutkaan kameraani irti tuosta suloisesta muki + lautanen parista. Ja valkoinen, se on vaan niin mun suosikkiväri valoisuutensa vuoksi. GANTin mallistoista löytyy myös aina klassikkojuttuja, joissa vahvana värimaailmana on valkoinen, beige ja vaaleanharmaa. Eli jos haluaa antaa vaikka joululahjaksi jotain muuta kuin tummia sävyjä niin se onnistuu, vaikka tämä SS16 -mallisto ei vielä kaupoissa olekaan.
Se olisi marraskuun vika, eli kevättä kohti tässä jo kovaa vauhtia mennäänkin, vai mitä?
Mukavaa marraskuun viimeistä iltaa kaikille!♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät