Gina Tricot SS15

Selailin aamulla kamerassa olevia kuvia ja löysin sieltä kuvat, joiden olemassaolon olin ihan totaalisesti unohtanut. Siirsin kuvat äkkiä koneelle, koska postaus on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Kaupat meinaan tulvivat kevään ihania uutuuksia. Ja koska nenäni on päättänyt pikkuhiljaa muuttua punaisesta perus valkoiseksi, niin hain tänään Hennesiltä yhden himoitsemani uutuuden. Instasta pääsee jo stalkkaamaan, että mitä suloisen pastellista kävin kotiuttamassa.


Oli ilo päästä loppuvuodesta katsastamaan Gina Tricotin SS15 -mallistoa ihanien bloggaajien kanssa vähän erilaisempaan tilaisuuteen. Ravintola Olossa järjestetyssä tilaisuudessa meille oli katettu pöydät valmiiksi kera nimilappujen. Ensin ihasteltiin tulevia uutuuksia ja sitten nautittiin ruoasta ja mukavasta seurasta. Jouduin kiiruhtamaan töihin niin en ihan koko ruokailua ehtinyt olla paikalla, mutta kuvia uudesta mallistosta onneksi ehdin napata.


Kevään värimaailma näyttää siltä, että jokaiselle löytyy varmasti jotain mieleistä. Itse olen vakkarin valkoisen lisäksi hurahtanut ihan tosissani pastellinsävyihin. Neonväreihin en tunne vetoa kuin huulipunien muodossa, ainakaan vielä.


Mikä on teidän värirakkaus tänä keväänä?


Pastellisia päiviä kaikille! <3
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät