Girl on the boat

Tajusin tänään jotain musertavaa - en sitten muistanut perjantain gaala lookkia ikuistaa mitenkään! #huonoinmuotibloggaajaikinä

Olenkin jo suunnitellut, että voisin tulevan viikon aikana koittaa pukeutua tuohon asuun uusiksi ja saada asukuvat napattua näin jälkikäteen. Mutta mikä ihme siinä on, että kun sen kerran ihan oikeasti laittautuu ja heittää tennarit kaappiin niin kuvia ei tule otettua kuin OOTD mielessä varpaista ja hameen helmasta instaan!? Kaikilla on tänään ja eilen ollut ihania kuvia gaala-asuista ja meitsi heittää kehiin ihan vaan ne tutut ja turvalliset asukuvat tennarien kanssa.

Oikeasti tykkään kyllä näistä kuvista hirmuisesti ja asustakin. Tuo takkikin pääsee nyt viimein ekan kerran blogin puolelle. Ostin sen kesällä alesta ja se onkin ollut juuri loistava valinta näihin semilämpimiin päiviin. Ensi viikolla sää viilenee huomattavasti ja tolla takilla tuskin enää tarkenee. Salaa vähän odotankin, että saan kaivaa villakangastakit esiin.

Kuvat on otettu pari viikkoa sitten kun olimme Tomin kanssa laivalla. Sillä samalla reissulla sorruin ostamaan jotain, minkä hankkimista en ollut ajatellut tekeväni, koska kaikilla tuntuu olevan sellainen. Jep, Calvin Kleinin logopaita. Sorruin, koska se vaan näytti niin kivalta. Mustaa ei löytynyt naisille niin ostin sitten miesten t-paidan. Malli oli niin slimmi, että ei tosta mitenkään huomaa, ettei se olekaan juuri sitä naistenmallistoa. Paidan laadusta mulla olisi jo nyt sananen sanottavana, mutta otan asian esille vasta kun olen sen pessyt ensimmäisen kerran.
Mitäs te tykkäätte tästä asusta? Entä löytyykö teidän kaapista jo se oma logopaita?
Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille! ♥Kuvat: Tomi
Sunnies, Aldo / T-Shirt, Calvin Klein / Jacket, Gina Tricot
Watch, Esprit (gifted) / Ripped Jeans, Zara / Sneakers, Stradivarius

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät